Τρεις inspiring επιλογές για να γιορτάζεις την ΠΗ Γυναίκας κάθε μέρα

Τρεις inspiring επιλογές για να γιορτάζεις την ΠΗ Γυναίκας κάθε μέρα

Εργαζόμαστε, φροντίζουμε, «τρέχουμε», μαθαίνουμε, πέφτουμε και σηκωνόμαστε ξανά, μεγαλώνουμε ανθρώπους και κάθε μέρα, προσπαθούμε να αναδείξουμε την καλύτερη δυνατή εκδοχή μας.

Με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας και τιμώντας την κάθε μέρα, όλες μας οφείλουμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας. Ας το δούμε σαν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς όλες εμάς, που παρά την απαιτητική καθημερινότητά μας, καταφέρνουμε να αγαπάμε τα πράγματα που μας δίνουν έμπνευση και δύναμη και συνεχίζουμε να προσπαθούμε για όλα όσα έχουν αξία για εμάς, για όλα εκείνα που θα βάλουν επιπλέον λάμψη στην καθημερινότητά μας, για όλα εκείνα που στο τέλος της ημέρας, όσο κουρασμένες και αν είμαστε, θα μας κάνουν να αισθανθούμε περήφανες για εμάς!

Εργαζόμαστε, φροντίζουμε, «τρέχουμε», μαθαίνουμε, πέφτουμε και σηκωνόμαστε ξανά, μεγαλώνουμε ανθρώπους και κάθε μέρα, προσπαθούμε να αναδείξουμε την καλύτερη δυνατή εκδοχή μας. Και μέσα σε ένα απαιτητικό 24ωρο, καταφέρνουμε να είμαστε όλες διαφορετικές, αλλά και να είμαστε όλες γυναίκες. Αν ταυτίζεσαι και εσύ με κάθε σύγχρονη γυναίκα, αν βλέπεις τον εαυτό σου να «καθρεφτίζεται» μέσα σε μία καθημερινότητα που «τρέχει» πιο γρήγορα από εσένα, τότε αξίζει να γιορτάσεις αυτήν την ξεχωριστή ημέρα παρέα με τη NIVEA, προσφέροντας empowering δώρα στον εαυτό σου, αλλά και σε κάθε γυναίκα που αποτελεί «πηγή» έμπνευσης για εσένα.

#1 Αναβάθμισε την everyday routine σου

Ως γνήσιες beauty lovers, θα σου υπενθυμίσουμε πως κάθε μέρα, αλλά ειδικά στις 8 Μαρτίου, αξίζει να κάνεις ένα special δώρο στον εαυτό σου, ένα δώρο που θα σε κάνει να νιώθεις ακόμη πιο όμορφα, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να αισθανθείς ότι φροντίζεις τον εαυτό σου, ώστε… να βγάλεις την πιο λαμπερή πλευρά σου προς τα έξω. Και τώρα θα μου πεις, γίνεται να τα καταφέρεις όλα αυτά, χωρίς τους απαραίτητους «συμμάχους»; Αρκεί, λοιπόν, να εμπιστευτείς τα beauty products της NIVEA, που φροντίζουν την επιδερμίδα σου, κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας. Από τις πιο μυρωδάτες body lotions με τα πιο σαγηνευτικά αρώματα για το σώμα, μέχρι και τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα skin care για την επιδερμίδα του προσώπου: Ο «οδηγός» φροντίδας και περιποίησης της NIVEA, τα περιέχει όλα.

image003.jpg

#2 Τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου

Πόσες φορές έχεις «υποσχεθεί» στον εαυτό σου ότι από Δευτέρα θα ξεκινήσεις pilates, πως θα τρως υγιεινά, ότι θα χαμογελάς για τα μικρά και τα «ασήμαντα» της ζωής, πως θα λες στα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα πόσο πολύ τα αγαπάς και φυσικά, ότι θα υπενθυμίζεις στον εαυτό σου πόσο ξεχωριστή είσαι; Κακά τα ψέματα, δεν έχει σημασία η ημέρα, αλλά η θέλησή σου να προσφέρεις στον εαυτό σου το καλύτερο «δώρο» και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου. Όποια ημέρα της εβδομάδας και αν αισθανθείς την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στη δική σου φροντίδα περιποίησης, λοιπόν, κάνε την αρχή και προσπάθησε να αναδείξεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

image005.jpg

#3 Χάρισε ένα δώρο στις γυναίκες της ζωής σου

Είμαστε μητέρες, κόρες, σύντροφοι, εργαζόμενες, φοιτήτριες, αθλήτριες, career women. Είμαστε τόσο διαφορετικές, έχουμε τόσο διαφορετικά lifestyle και ανάγκες, αλλά στην πραγματικότητα, όλες είμαστε το ίδιο: Είμαστε γυναίκες! Και επειδή, ένα boost φροντίδας και self-love, μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε πως μπορούμε να ξεπεράσουμε οτιδήποτε σταθεί εμπόδιο στον δρόμο μας, τι θα έλεγες αν με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, έδινες και εσύ μία «αγκαλιά» ενδυνάμωσης, ένα ξεχωριστό δώρο, στην πιο πολύτιμη γυναίκα της ζωής σου, σε εκείνη που είναι πάντα δίπλα σου και την οποία θαυμάζεις, δηλαδή στη φίλη, τη μητέρα, τη συνάδελφο ή την αδερφή σου; Αν η απάντηση είναι θετική, δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις τα beauty products της NIVEA, που αναδεικνύουν την πιο λαμπερή όψη κάθε σύγχρονης γυναίκας.

image007.jpg

Να θυμάσαι πως σε μία καθημερινότητα με δεκάδες υποχρεώσεις, είναι σημαντικό να βρίσκεις τρόπους, έτσι ώστε να ενδυναμώνεις τον εαυτό σου και να σου χαρίζεις εκείνη την έξτρα λάμψη, που θα σε μετατρέπει σε «πηγή» έμπνευσης. Το σίγουρο είναι πως η Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας είναι εδώ και αποτελεί ένα ορόσημο που δεν πρέπει να προσπεράσεις, καθώς σου υπενθυμίζει με τον πιο ξεχωριστό τρόπο, πόσο σπουδαίο ρόλο παίζει η γυναικεία φύση στη ζωή σου. Εσύ, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να επιλέξεις με ποιον τρόπο θα αναδείξεις τη δική σου δύναμη και να γιορτάσεις την ξεχωριστή αυτή ημέρα με έξτρα αυτοπεποίθηση και με «σύμμαχό» σου τη NIVEA!