Anti-mascara trend: Αυτό το hack στο TikTok υπόσχεται να αναδείξει το βλέμμα σου

Ευαγγελία Αλπίδου
Anti-mascara trend: Αυτό το hack στο TikTok υπόσχεται να αναδείξει το βλέμμα σου
Filippo Fortis/IMAXTREE.COM

Ξέχνα τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούσες μέχρι τώρα τη mascara... Αυτός είναι ο νέος τρόπος που μας μαθαίνει το TikTok

Καθημερινά μέσα από το TikTok μαθαίνουμε τα πιο τρελά hacks, τα οποία μας κάνουν τη ζωή ευκολότερη, είτε στο μακιγιάζ, είτε στα μαλλιά, είτε στη skincare routine μας. Οι beauty lovers μοιράζονται μαζί μας ένα σωρό ιδέες για το πως μπορούμε, να χρησιμοποιήσουμε με διαφορετικό τρόπο τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα που έχουμε στο νεσεσέρ ή στο σπίτι μας.

pexels-karolina-grabowska-7588590.jpg


Η Chiara Ferragni υιοθέτησε το barbiecore trend στα νύχια της! -9 σχέδια που θα λατρέψεις

Τον προηγούμενο καιρό είχε γίνει viral, το hack με το foundation μέσα στο νερό, το οποίο υποσχόταν μία τέλεια, φυσική βάση. Το foundation μέσα στο νερό αποκτούσε μία ανάλαφρη, mousse υφή η οποία απλωνόταν ομοιόμορφα πάνω στην επιδερμίδα και μπορούσε να διαρκέσει για ώρες. Το δοκιμάσαμε, το λατρέψαμε, αλλά τώρα έρχεται να πάρει τη σκυτάλη το trend με τη mascara. Η mascara είναι το beauty προϊόν που όλες έχουμε στην τσάντα μας. Η αγάπη μας γι’ αυτήν δεν κρύβεται, αφού μπορεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, χωρίς να έχουμε ίχνος μακιγιάζ.

Αυτή τη φορά όμως δε θα τη φορέσουμε με τον classic τρόπο. Οι beauty lovers στο TikTok αντί να χρησιμοποιήσουν τη mascara πάνω στις βλεφαρίδες, τη χρησιμοποιούν πάνω στο κινητό βλέφαρο. Θα μας πεις πως γίνεται αυτό; Κι όμως γίνεται! Χρησιμοποιούν τη mascara σαν σκιά ή σαν γραμμή eyeliner, δημιουργώντας μοναδικά eye makeup looks. Επίσης, πέρα από το μαύρο και το καφέ χρώμα, επιλέγουν πολύχρωμες αποχρώσεις, όπως μπλε και μωβ δίνοντας έτσι χρώμα σε κάθε τους εμφάνιση.

pexels-vie-studio-4857812.jpg

Beauty tips: 5 super models μοιράζονται τα μυστικά της αψεγάδιαστης επιδερμίδας τους

Εσύ που είσαι λάτρεις των neutral και των ουδέτερων χρωμάτων, μπορείς να δώσεις αυτό το extra touch στην εικόνα σου μέσα από το μακιγιάζ. Σε αυτή την περίπτωση η mascara με χρώμα είναι το προϊόν που θα σε βοηθήσει να το πετύχεις.

Cat eye look!

Η Samantha Harvey χρησιμοποιεί τη mascara για να κάνει cat makeup looks. Όπως θα δεις, ταμπονάρει το βουρτσάκι της mascara πάνω στο κινητό βλέφαρο και με αυτόν τον τρόπο σχεδιάζει τη γραμμή του eye liner. Εντυπωσιακό;

Rainbow eyes...

Και επειδή το μακιγιάζ θέλει φαντασία και δημιουργικότητα… Αν θέλεις να πειραματιστείς, μη διστάσεις, να το τολμήσεις! Τα rainbow eyes θα γίνουν ένα με τα spring looks σου.

Long hair: 5 beauty tips που θα κάνουν τα μαλλιά σου να μακρύνουν γρήγορα

Smokey eyes!

Αν σου έχουν τελειώσει οι eyeshadows και δεν ξέρεις πως θα πετύχεις το τέλειο smokey eyes για τη βραδινή σου έξοδο. Η mascara είναι το key item για να σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου.

Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν! 6 χτενίσματα που θα σε σώσουν τις ημέρες του καύσωνα