Κάννες 2023: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε στο red carpet

Ευαγγελία Αλπίδου
Κάννες 2023: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε στο red carpet
Helen Mirren poses for photographers upon arrival at the opening ceremony and the premiere of the film 'Jeanne du Barry' at the 76th international film festival, Cannes, southern France, Tuesday, May 16, 2023. (Photo by Scott Garfitt/Invision/AP) 2023 Invision

Τα μπλε μαλλιά της Helen Mirren και το ρομαντικό μακιγιάζ της Catherine Zeta-Jones είναι μερικά από τα beauty looks που αγαπήσαμε στο κόκκινο χαλί. 

Το 76ο festival των Καννών μόλις ξεκίνησε. Και ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ότι μέχρι τις 27 Μαίου έχουμε να δούμε και να σχολιάσουμε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που θα δούμε στο red carpet. Ως beauty addict, αυτό που μας τράβηξε το ενδιαφέρον είναι τα beauty looks που ολοκλήρωναν την κάθε εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/CsTYovEIBCi

Μήπως τα μπλε μαλλιά είναι το νέο hair trend;

Οι Κάννες είναι από τις πιο λαμπερές διοργανώσεις. Κάθε εμφάνιση γράφει τη δική ιστορία και παίζετε ξανά και ξανά μέσα στη χρονιά. Αυτό που έχουμε διαπιστώσει μέχρι στιγμής, είναι ότι έχουμε να περιμένουμε πολλά από τη φετινή διοργάνωση τις επόμενες μέρες… Η Helen Mirren σπάει τους κανόνες τις ομορφιάς και μας δείχνει με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό πως μπορεί να είναι εξίσου λαμπερή στα 77 της.

Και το βλέπουμε άλλωστε από την εμφάνισή της. Η ίδια παρευρέθηκε στο κόκκινο χαλί μαζί με τη L’ Oreal Paris και με εντυπωσιακά μπλε μαλλιά, τα οποία ταίριαζαν με το blue power φόρεμα που φόρεσε. Το μακιγιάζ της ήταν σε απαλές αποχρώσεις, δίνοντας έμφαση μόνο στο βλέμμα της. -εξάλλου ήταν μία παρουσία που δε χρειαζόταν κάτι άλλο- Η Catherine Zeta-Jones, έκλεψα τα βλέμματα με ένα απίστευτα ρομανικό μακιγιάζ στις αποχρώσεις του φλογερού κόκκινου, όπως ήταν και το φόρεμά της. Τα μαλλιά της, επίλεξε να τα κάνει ελαφρώς wavy και να τα αφήσει να πέφτουν πάνω στους γυμνούς ώμους της.

France Cannes 2023 Opening Ceremony Red Carpet

Helen Mirren (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

2023 Invision

Ένα απίστευτα natural beauty look επίλεξε η αγαπημένη Elle Fanning η οποία προτίμησε για το μακιγιάζ της, να κάνει μία διακριτική γραμμή eyeliner πάνω στο κινητό της βλέφαρο. Για τη βάση της, τόνισε ελαφριά τα ροδοκόκκινα ζυγωματικά της, ενώ τα μαλλιά της τα έπιασε ένα όμορφο messy bun. -η εμφάνισή της μας χάρισε έμπνευση για ανοιξιάτικα-fresh beauty look- Η Naomi Campbell όπως πάντα εκθαμβωτική, έκανε ένα glam μακιγιάζ το οποίο ολοκλήρωνε το αστραφτερό φόρεμα από Celine.

France Cannes 2023 Opening Ceremony Red Carpet

Catherine Zeta-Jones (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

2023 Invision
unknown_346648311_801053608041799_4205760123519043489_n.jpg

@ellefanning

Κάννες 2023: Τα καλύτερα beauty looks που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί

Love Is In The Air! Το manicure της Βάσιας Κωσταρά είναι το ωραιότερο summer inspo για τα νύχια σου