8 setting sprays που θα κρατήσουν το μακιγιάζ σου σταθερό τις ημέρες του καύσωνα

Ευαγγελία Αλπίδου
8 setting sprays που θα κρατήσουν το μακιγιάζ σου σταθερό τις ημέρες του καύσωνα

Τα setting sprays είναι το προϊόν που σταθεροποιεί όσο τίποτα άλλο το μακιγιάζ και το βοηθάει να διαρκέσει από το πρωί έως το βράδυ.

Όλες οι γυναίκες το καλοκαίρι αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα. Οι υψηλές θερμοκρασίες είναι ο αιώνιος εχθρός που κάνει το μακιγιάζ μετά από λίγο να λιώνει σαν παγωτό… Μην ανησυχείς όμως, υπάρχει λύση! Τα setting sprays είναι το προϊόν που σταθεροποιεί όσο τίποτα άλλο το μακιγιάζ και το βοηθάει να διαρκέσει από το πρωί έως το βράδυ.

Τι είναι τα setting sprays;

ash_kholm_351011727_6402059516517691_7928138757932150339_n.jpg

@ash_kholm

Για όσες δε γνωρίζουν, τα setting sprays παίζουν τον ίδιο ακριβώς ρόλο, όπως η λακ στα μαλλιά. Με ένα φσσστ, «κλειδώνουν» το μακιγιάζ, κρατώντας το αναλλοίωτο. Πώς χρησιμοποιούνται; Εφόσον έχει ολοκληρωθεί το μακιγιάζ και είσαι έτοιμη για την έξοδό σου περνάς το mist (από μία απόσταση 10 εκ.) στο πρόσωπο, το αφήνεις να στεγνώσει για 10 δευτερόλεπτα... και είσαι έτοιμη! Τα setting prays, θα χαρίσουν στην επιδερμίδα λάμψη, φρεσκάδα και ενυδάτωσή με ένα μόνο ψέκασμα.

Είναι για ξηρές και για λιπαρές επιδερμίδες

Επίσης, τα setting sprays είναι ιδανικά για λιπαρές και για ξηρές επιδερμίδες. Στις λιπαρές επιδερμίδες θα χαρίσουν ένα ματ φινίρισμα, ενώ στις ξηρές θα προσφέρουν την κατάλληλη ενυδάτωση που έχουν ανάγκη τις ημέρες του καύσωνα.

Extra tip: Το μέγεθος που έχουν τα setting sprays, σου επιτρέπουν να τα έχεις συνεχώς παντού μαζί. Έτσι, όποτε νιώθεις ότι θέλεις να κάνεις ένα refresh στο μακιγιάζ σου ή να νιώσεις νότες φρεσκάδας στην επιδερμίδα σου, τα setting sprays να είσαι σίγουρη πως θα στο προσφέρουν απλόχερα. Δες, λοιπόν, στην παρακάτω gallery τα καλύτερα setting sprays της αγοράς, που σταθεροποιούν το μακιγιάζ κάνοντάς το αδιάβροχο. Δοκίμασέ τα και θα μας θυμηθείς…

Shopping Time:

Τα «Colourful nails» θα γεμίσουν με χρώμα τα καλοκαιρινά looks σου