Η Kaia Gerber έβαψε τα μαλλιά της ξανθά στην πιο γλυκιά απόχρωση του καλοκαιριού

Η Kaia Gerber έβαψε τα μαλλιά της ξανθά στην πιο γλυκιά απόχρωση του καλοκαιριού

Η Kaia Gerber έγινε ξανθιά και της πηγαίνει πολύ...

Η Kaia Gerber για όσους δε γνωρίζουν είναι η κόρη της διάσημης Cindy Crawford.
Η ομοιότητα που έχουν μεταξύ τους οι δύο γυναίκες είναι εμφανής, με αποτέλεσμα να μοιάζουν σαν αδερφές... Η Kaia Gerber αν και μόνο 21 χρονών έχει καταφέρει να μπει για τα καλά στο χώρο της μόδας και να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και ταλαντούχα μοντέλα του κόσμου.

Το cool στυλ της και η ανεπιτήδευτη ομορφιά, της Kaia Gerber έχει κάνει εκατομμύρια followers να την ακολουθούν μέσα από τα social media. Η Kaia Gerber αν και δε μας έχει συνηθίσει σε αλλαγές στην εμφάνισή της τα τελευταία χρόνια, αποφάσισε να κάνει ένα refresh στο χρώμα των μαλλιών της. Η Kaia Gerber έγινε official ξανθιά! Η ίδια έχει ξανά βάψει τα μαλλιά της ξανθιά πριν από τρία χρόνια, υιοθετώντας το bob haircut.

Zoom Bleach

https://www.instagram.com/p/CD6kEuSjlbb/

Αυτή τη φορά δεν επίλεξε να κάνει ξανθό πλατινέ, αντίθετα διάλεξε μία πιο μελί και γλυκιά απόχρωση, του ξανθού. Θα λέγαμε ότι η απόχρωση των μαλλιών της Kaia Gerber θυμίζει τις ακτίνες του ήλιου την ώρα που δύει τους καλοκαιρινούς μήνες. Μπορεί αυτό το χρώμα να μη είναι ίδιο με της μαμάς της, Cindy Crawford, αλλά συνεχίζουν να μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

kaiagerber.png

@kaiagerber

Η γλυκιά απόχρωση των μαλλιών της Kaia είναι ιδανική, τόσο για ανοιχτές, όσο και για σκούρες επιδερμίδες. Η ίδια δεν έχει ανεβάσει ακόμη κάποια φωτογραφία στο profile της στο Instagram, για να δούμε καθαρά την εντυπωσιακή αλλαγή, παρόλα αυτά, καταφέραμε, να απαθανατίσουμε με στιγμιότυπο το story που ανέβασε... Αν ψάχνεις μία αλλαγή στην εμφάνισή σου πριν φύγεις για διακοπές, η συγκεκριμένη απόχρωση θα είναι το πιο όμορφο refresh στην εμφάνισή σου.

Θέλεις juicy και ακαταμάχητα χείλη; 8 lip glosses που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα το καλοκαίρι