Τα «Colourful nails» θα γεμίσουν με χρώμα τα καλοκαιρινά looks σου

Τα «Colourful nails» θα γεμίσουν με χρώμα τα καλοκαιρινά looks σου

Τα χρωματιστά νύχια θα σου χαρίζουν αισιοδοξία, χαρά και ελπίδα... Με λίγα λόγια, θα είναι το boost που έχεις ανάγκη μέσα στη μέρα.

Εδώ στο beauty department του Queen.gr λατρεύουμε τα νύχια... Συμφωνούμε, ότι τα όμορφα και περιποιημένα νύχια, εκτός το ότι κάνουν τα άκρα μας να φαίνονται κομψά και καθαρά, μας φτιάχνουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση σε χρόνο dt. Μπορεί τα κλασικά χρώματα να είναι μία safe επιλογή, αλλά ας μην ξεχνάμε, ότι διανύουμε τον μήνα Ιούνιο και αξίζει να εντάξουμε λίγο χρώμα στην εμφάνισή μας.

Θέλεις juicy και ακαταμάχητα χείλη; 8 lip glosses που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα το καλοκαίρι

Αν είσαι λάτρης του minimal και η χρωματική παλέτα που επιλέγεις στα ρούχα είναι σε γήινες-ουδέτερες και μονόχρωμες αποχρώσεις, το manicure χρειάζεται extra χρώμα για να σπάσει τη μονοτονία και να δώσει μία funky πινελιά στη συνολική εικόνα. Θα μου πεις, δεν είναι αρκετό το κόκκινο βερνίκι; Φυσικά και είναι... Άλλα το must αυτής της σεζόν είναι τα colourful nails.

Χρωματιστά νύχια που μοιάζουν με ζαχαρωτά

@thehangedit.jpg

@thehangedit

Τα colourful nails είναι ο συνδυασμός δύο και παραπάνω χρωμάτων στο manicure. Επίλεξε τα αγαπημένα σου χρώματα και δημιούργησε σχέδια και μοτίβα πάνω στα νύχια. Τα έντονα και φωτεινά χρώματα θα κάνουν τα νύχια, να φαίνονται σαν μικροί καμβάδες ζωγραφικής. Μία από τις αγαπημένες επιλογές είναι οι παστέλ αποχρώσεις με το πράσινο της μέντας, το λεμονί, το πορτοκαλί και το μπλε να είναι στις top επιλογές. Τα παστέλ χρώματα ταιριάζουν σε ανοιχτές επιδερμίδες, ενώ η επιλογή bold χρωμάτων θα αναδείξει τέλεια τα ηλιοκαμένα δέρματα.

Colourful nails

Επίσης, κάθε φορά που θα κοιτάζεις το manicure σου, τα colourful nails θα σου χαρίζουν αισιοδοξία, χαρά και ελπίδα... Με λίγα λόγια, θα είναι το boost που έχεις ανάγκη μέσα στη μέρα.

Αν, λοιπόν, δεν έχεις βρει ακόμη τι nail art να κάνεις στην επόμενη επίσκεψη στη μανικιουρίστ σου, στην παρακάτω gallery θα βρεις τα πιο colourful nails που θα γεμίσουν με χρώμα τα άκρα σου.

Τα «Birkin bangs» είναι το κούρεμα που επιλέγουν τώρα τα French girls