Η Angelina Jolie υιοθέτησε την πιο γλυκιά απόχρωση του ξανθού στα μαλλιά της

Ευαγγελία Αλπίδου
Η Angelina Jolie υιοθέτησε την πιο γλυκιά απόχρωση του ξανθού στα μαλλιά της

Αν είσαι καστανή και θέλεις μία ζεστή απόχρωση που θα φωτίσει τα μαλλιά σου, το χρώμα που επίλεξε η Angelina Jolie είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Πολλές γυναίκες επιλέγουν να κάνουν ένα refresh στα μαλλιά τους πριν φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Άλλες τα φρεσκάρουν με ένα κούρεμα, άλλες πάλι επιλέγουν ένα εντυπωσιακό χρώμα. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, θα πρέπει να γνωρίζεις, ότι η περιποίηση των μαλλιών στις διακοπές θα είναι το Α και το Ω της καθημερινότητάς σου. Το θαλασσινό νερό, το χλώριο τις πισίνας και οι ακτίνες του ήλιου θα αλλοιώσουν το χρώμα και θα κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται θαμπά και ταλαιπωρημένα. Με πιο απλά λόγια, θα είναι σαν να πέταξες τα χρήματά σου στο βυθό της θάλασσας.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτη τα μυστικά από τις beauty experts; Δες αυτά τα Instagram accounts

Honey Blonde Hair

Biden US South Korea

(AP Photo/Alex Brandon)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved.

Αν είσαι καστανή και θέλεις μία ζεστή απόχρωση που θα φωτίσει τα μαλλιά σου, το χρώμα που επίλεξε η Angelina Jolie θα είναι η τέλεια επιλογή για εσένα. Η Angelina Jolie αν και γνήσια καστανή, φαίνεται ότι της πηγαίνουν πολύ οι ανοιχτές αποχρώσεις. Η ίδια μετά από χρόνια αποφάσισε, να πειραματιστεί με την εμφάνισή της και να να βάψει τις άκρες των μαλλιών της, αφήνοντας μόνο τη ρίζα στο φυσικό της χρώμα. Η συγκεκριμένη τεχνική είναι super hot, γιατί το χρώμα φαίνεται ανεπιτήδευτο και αβίαστα προσεγμένο.

Έχεις μαύρα στίγματα στα πόδια; Πώς θα απαλλαγείς μια για πάντα από τα «Strawberry legs»

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Angelina Jolie μαζί με τον γιό της Pax και τις δύο κόρες της, Zahara και Shiloh, στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Η Angelina φορούσε μία μακριά κρεμ καπαρντίνα, μαύρο φόρεμα και μαύρες ψηλές γόβες, ενώ τα μαλλιά της είχαν αυτή την honey blonde απόχρωση, που αγκάλιαζε και φώτιζε τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Το χρώμα της Angelina Jolie είναι αναμφίβολα μία γλυκιά απόχρωση που ταιριάζει σε όλες σχεδόν τις επιδερμίδες, ακόμη και τις μελαχρινές.
Τι λες θα το δοκίμαζες;