Αυτοί οι ενυδατικοί οροί θα δώσουν στην επιδερμίδα το boost που έχει ανάγκη τις ημέρες του καύσωνα

Ευαγγελία Αλπίδου
Αυτοί οι ενυδατικοί οροί θα δώσουν στην επιδερμίδα το boost που έχει ανάγκη τις ημέρες του καύσωνα
Alessandro Zeno/launchmetrics.com/spotlight

Ο ενυδατικός ορός είναι το must have προϊόν το οποίο δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου φέτος το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι όπως το σώμα έτσι και η επιδερμίδα έχει ανάγκη από extra ενυδάτωση. Το αντηλιακό και η ενυδατική κρέμα δεν αρκούν για να ενυδατώσουν σε βάθος το δέρμα. Αυτό που χρειάζεται το πρόσωπό μας είναι οι ενυδατικοί οροί. Σε τι διαφέρουν όμως, οι οροί από τις κρέμες;

Χάρισε στην επιδερμίδα σου το σωστό boost ενυδάτωσης

Zimmermann-bbt-S23-004.jpg

50 shades of pink! 7 ροζ κραγιόν που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ φέτος το καλοκαίρι

Ο ενυδατικός ορός έχει μικρό μοριακό βάρος σε σχέση με τις κρέμες και τα υπόλοιπα skincare προϊόντα με αποτέλεσμα να διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας και να λειτουργεί σαν booster ενυδάτωσης. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι αρκεί και μόνος του ο ορός να χαρίσει την επιθυμητή ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Το δέρμα του προσώπου χρειάζεται και την ενυδατική κρέμα για να «κλειδώσει» και να διατηρήσει τη σωστή υγρασία τις ημέρες του καύσωνα.

pexels-shvets-production-9775174.jpg

Αυτή την εποχή, είναι σημαντικό να εστιάσουμε στην ενυδάτωση του δέρματος. Στην αγορά θα βρεις ορούς οι οποίοι εκτός από την ενυδάτωση, χαρίζουν λάμψη, φωτεινότητα και βοηθούν στη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Επίλεξε, το προϊόν σύμφωνα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου και πρόσθεσέ το στο καλοκαιρινό νεσεσέρ σου.

Happy July! 6 manicure που θα πρωταγωνιστήσουν παντού αυτόν τον μήνα

Μην ανησυχείς, δε θα σε αφήναμε έτσι! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικούς από τους ενυδατικούς ορούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά και που τους προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Shopping Time:

6 face mists που θα χαρίσουν διάρκεια και ενυδάτωση στο μακιγιάζ του καλοκαιριού