50 shades of pink! 7 ροζ κραγιόν που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ φέτος το καλοκαίρι

Ευαγγελία Αλπίδου
50 shades of pink! 7 ροζ κραγιόν που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ φέτος το καλοκαίρι
Filippo Fortis/imaxtree.com

Το ροζ κραγιόν είναι το νέο κόκκινο του καλοκαιριού.

Μπορεί το nude κραγιόν να είναι αρκετά δημοφιλή λόγω, ότι ταιριάζει με τα πάντα, αλλά αυτό δε σημαίνει, ότι είναι πάντα το σωστό κραγιόν για το μακιγιάζ μας. Πολλές φορές το αποτέλεσμα μπορεί να είναι άχρωμο και να μας κάνει να φαινόμαστε χλωμές… Ένα κραγιόν με λίγο χρώμα πρέπει πάντα να υπάρχει στο νεσεσέρ μας. Αν το κόκκινο είναι αρκετά too much για εσένα το αμέσως επόμενο είναι το ροζ.

Το ροζ κραγιόν, είναι ένα απίστευτα hot χρώμα. Οι άπειρες αποχρώσεις που έχει το κάνουν ιδανικό να ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος και να μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα. Οι moody και πιο σκούρες αποχρώσεις ταιριάζουν καλύτερα το χειμώνα, ενώ τα απαλά, παστέλ και bold χρώματα μπορούν να απογειώσουν τέλεια τα summer looks.

Emporio-Armani-ham-S22-002.jpg

Είναι αρχές Ιουλίου, έχουμε ήδη σιγά σιγά μαυρίσει και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’ το να παίξουμε με τις πιο όμορφες αντιθέσεις και να γεμίσουμε με χρώμα το μακιγιάζ μας. Τα ζουμερά ροζ χείλη θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο τα ηλιοκαμένα ζυγωματικά μας, ενώ θα γίνουν ένα με τα αέρινα φορέματα του καλοκαιριού. Αφήνουμε στην άκρη τις ματ αποχρώσεις και επιλέγουμε glossy υφές, οι οποίες θα κάνουν τα χείλη να φαίνονται ακόμη πιο ζουμερά και γεμάτα.

Juana-Martin-HC-bbt-S22-030.jpg

Extra tip: Αν έχεις ήδη μέσα στο νεσεσέρ σου ροζ κραγιόν, δε χρειάζεται να πάρεις άλλο. Για να δημιουργήσεις ένα γυαλιστερό εφέ, πρόσθεσε στο τέλος ένα διάφανο lip gloss και είσαι έτοιμη!

Αν έχεις θερμή επιδερμίδα, οι αποχρώσεις που σου ταιριάζουν είναι οι θερμές. Αν έχεις ψυχρή τότε ισχύει το αντίθετο. Παρόλα αυτά, το καλοκαίρι επιτρέπονται τα πάντα! Και ψυχρή επιδερμίδα να έχεις, τα sunkissed θα κάνουν την επιδερμίδα σου να ταιριάζει με τα πάντα. Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές από τις πιο hot αποχρώσεις του ροζ. Διάλεξε αυτή που θα σε συντροφεύει αυτό το καλοκαίρι...

Shopping Time: