Το «Ombré Under Eyes» trend υπόσχεται φωτεινό βλέμμα σε δευτερόλεπτα

Ευαγγελία Αλπίδου
Το «Ombré Under Eyes» trend υπόσχεται φωτεινό βλέμμα σε δευτερόλεπτα
Matteo Scarpellini/launchmetrics.com/spotlight

Αυτό είναι το beauty tip για να πετύχεις το τέλειο «καμουφλάζ» που θα σε κάνεις να πεις αντίο στους μαύρους κύκλους.

Ήρθε η ώρα να πεις goodbye στους μαύρους κύκλους. Οι beauty lovers στο TikTok μοιράζονται μαζί μας ένα νέο trend που υπόσχεται, ότι χαρίζει φωτεινό βλέμμα σε δευτερόλεπτα. What? Κι όμως, το νέο beauty trend ονομάζεται «Ombré Under Eyes» και ήδη έχει δημιουργήσει το δικό του κοινό στο TikTok.

Τι είναι το «Ombré Under Eyes» trend που έχει γίνει viral στο TikTok;

Patbo-bks-F23-025.jpg

Δυστυχώς, οι μαύροι κύκλοι και το κουρασμένο βλέμμα είναι αναπόφευκτο μετά από μία δύσκολη μέρα στο γραφείο, το άγχος, το στρες ή ακόμη και μετά από ένα ξενύχτι. Εκτός από τα eye patches και τις κρέμες ματιών το σωστό makeup κάτω από την περιοχή των ματιών είναι άλλο ένα beauty tip, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν «καμουφλάζ» για τους μαύρους κύκλους. Το «Ombré Under Eyes» είναι το trend, το οποίο δείχνει με απλά βήματα, πώς μπορούμε να εξαφανίσουμε τους μαύρους κύκλους και να πετύχουμε ένα λαμπερό και φωτεινό βλέμμα.

Για να πετύχουμε το συγκεκριμένο TikTok hack θα χρειαστούμε 2 διαφορετικές αποχρώσεις concealers (μία πιο ανοιχτή και μία πιο σκούρα) και δύο διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν (μία ροζ και μία κόκκινη). Με τον ίδιο τρόπο που εφαρμόζουμε το concealer, τοποθετούμε την κάθε απόχρωση κάτω από την περιοχή των ματιών, σχηματίζοντας μικρές βούλες, (τέσσερις σε κάθε πλευρά) ξεκινώντας από την πιο ανοιχτή στην πιο σκούρα.

Στη συνέχεια ταμπονάρουμε είτε με ένα πινέλο, είτε με το beauty blender τα προϊόντα που έχουμε εφαρμόσει (χωρίς να μετακινηθεί το καθένα από το σημείο του) και είμαστε έτοιμες! Το εφέ που θα έχει δημιουργηθεί κάτω από τα μάτια με τις neutral και τις κόκκινες αποχρώσεις θα είναι μοναδικό! Αν αναρωτιέσαι γιατί πρέπει να τοποθετήσουμε ή σε τι βοηθάει το κόκκινο χρώμα κάτω από τα μάτια…

Θα σου απαντήσουμε αμέσως! Είχαμε κάνει παλιότερα, άλλο ένα άρθρο στο οποίο έλεγε, ότι το κόκκινο κραγιόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν correctorας το οποίο θα σβήσει με ένα μαγικό τρόπο τους μαύρους κύκλους κάτω από την περιοχή των ματιών. Γιατί όμως συγκεκριμένα το κόκκινο; Οι αποχρώσεις του κόκκινου είναι αντίθετες από τις αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου (τα χρώματα που βρίσκονται κάτω από την περιοχή των ματιών) και ως γνωστόν τα αντίθετα χρώματα μπορούν στην ουσία να αλληλοεξουδετερωθούν.

Θέλεις να κόψεις τα μαλλιά σου αφέλειες; 4 hot τάσεις για να κάνεις το πιο stylish κούρεμα