Η νέα σειρά NIVEA DEO FRESH SENSATION προσφέρει 72ωρη προστασία φροντίζοντας την επιδερμίδα

Η νέα σειρά NIVEA DEO FRESH SENSATION προσφέρει 72ωρη προστασία φροντίζοντας την επιδερμίδα

Τα προϊόντα της σειράς NIVEA DEO FRESH SENSATION είναι για γυναίκες και για άνδρες.

Η νέα σειρά αντιιδρωτικών αποσμητικών NIVEA DEO FRESH SENSATION απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες και χάρη στην INFINIFRESH σύνθεσή της προσφέρει αξιόπιστη 72ωρη προστασία φροντίζοντας παράλληλα την επιδερμίδα, προσφέροντας μία αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί περισσότερο από λίγες μόνο ώρες.​

Τα προϊόντα της σειράς NIVEA DEO FRESH SENSATION: roll – on για γυναίκες και roll - on για άνδρες, spray για γυναίκες και spray για άνδρες έχουν αντιβακτηριακή δράση και εξαλείφουν αποτελεσματικά τα βακτήρια πριν καν εμφανιστεί άσχημη οσμή.

nivea1.png

Παράγοντες Εφίδρωσης

Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, τα αντιιδρωτικά αποσμητικά είναι απαραίτητα. Η ζέστη, το άγχος, η αμηχανία, η γυμναστική και τα καυτερά φαγητά είναι μερικοί παράγοντες που μας κάνουν να ιδρώνουμε και προκαλούν κακοσμία.

Η σειρά NIVEA DEO FRESH SENSATION έχει τη λύση και διατίθεται σε spray & roll – on συσκευασίες.

Η γυναικεία σειρά έχει φρέσκο άρωμα αισθησιακών λουλουδιών και ζουμερών μούρων ενώ η ανδρική φυσικό φρέσκο άρωμα.

Η σειρά NIVEA DEO FRESH SENSATION

nivea2.png

NIVEA DEO FRESH SENSATION SPRAY

Το αξιόπιστο αντιιδρωτικό NIVEA FRESH SENSATION SPRAY με σύνθεση INFINIFRESH παρέχει 72 ώρες προστασία από τον ιδρώτα και τις οσμές.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη την ημέρα
  • Καταπολεμά ενεργά τα βακτήρια που προκαλούν οσμή
  • Δεν περιέχει αιθυλική αλκοόλη
  • Είναι δερματολογικά ελεγμένο για ευαίσθητες επιδερμίδες
  • Έχει φρέσκο άρωμα αισθησιακών λουλουδιών και ζουμερών μούρων

NIVEA FRESH SENSATION ROLL - ON

Το αντιιδρωτικό αποσμητικό NIVEA FRESH SENSATION ROLL - ON με σύνθεση INFINIFRESH στεγνώνει γρήγορα στην επιδερμίδα και προσφέρει αξιόπιστη προστασία 72 ωρών.​​

Πιο συγκεκριμένα:

  • Έχει αντιβακτηριακή δράση, καλύπτει την οσμή και καταπολεμά αποτελεσματικά τα βακτήρια
  • Περιέχει 0% αιθυλική αλκοόλη
  • Με φρέσκο άρωμα αισθησιακών λουλουδιών και ζουμερά μούρα
  • Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας

NIVEA MEN DEO FRESH SENSATION SPRAY

Το αντιιδρωτικό αποσμητικό NIVEA DEO MEN FRESH SENSATION με σύνθεση INFINIFRESH παρέχει 72 ώρες προστασία από τον ιδρώτα και τις οσμές.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη την ημέρα
  • Καταπολεμά ενεργά τα βακτήρια που προκαλούν οσμή
  • Έχει μακράς διαρκείας άρωμα
  • Δεν περιέχει αιθυλική αλκοόλη και είναι δερματολογικά ελεγμένο για ευαίσθητες επιδερμίδες
  • Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας

NIVEA MEN FRESH SENSATION ROLL - ON

Το αντιιδρωτικό αποσμητικό NIVEA MEN FRESH SENSATION στεγνώνει γρήγορα στην επιδερμίδα, έχει σύνθεση INFINIFRESH και ταυτόχρονα παρέχει αξιόπιστη προστασία 72 ωρών.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Παρέχει μακράς διάρκεια φρεσκάδα με ένα δελεαστικό, φυσικό φρέσκο άρωμα
  • Έχει αντιβακτηριακή δράση, καλύπτει την οσμή και εξαλείφει αποτελεσματικά τα βακτήρια
  • Περιέχει 0% αιθυλική αλκοόλη
  • Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδα

Σχετικά με την Beiersdorf AG:

Η Beiersdorf διαθέτει καινοτόμα, υψηλής ποιότητας προϊόντα φροντίδας της επιδερμίδας, καθώς και πραγματοποιεί πρωτοπόρες δερματολογικές έρευνες εδώ και 140 χρόνια. Εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο μένουν σταθερά πιστοί στα κορυφαία διεθνή brands μας, όπως η NIVEA, το No.1 brand φροντίδας της επιδερμίδας στον κόσμο*, η Eucerin (δερμοκαλλυντικά), η La Prairie (επιλεγμένα καλλυντικά) και η Hansaplast (επιθέματα και φροντίδα πληγών). Αναγνωρισμένα brands, όπως τα Aquaphor, Coppertone, Chantecaille, Labello, 8x4, atrix, Hidrofugal, Maestro, και Florena, συμπληρώνουν το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιό μας στον Τομέα Καταναλωτικής Επιχειρηματικής Δραστηριότητας. Μέσω της θυγατρικής εταιρείας tesa SE, της οποίας κατέχει την πλήρη κυριότητα, η Beiersdorf κατατάσσεται επίσης στους κορυφαίους κατασκευαστές τεχνικών αυτοκόλλητων ταινιών στον κόσμο, παρέχοντας λύσεις αυτοκόλλητων προϊόντων σε βιομηχανίες, βιοτεχνίες και καταναλωτές.

Η Εταιρεία εδρεύει στο Αμβούργο και το οικονομικός έτος 2022 σημείωσε πωλήσεις €8.8 δις. και αποτελέσματα χρήσης (EBIT) €1.2 δις. Η Beiersdorf απασχολεί περισσότερους από 20.000 εργαζομένους σε όλον τον κόσμο, τους οποίους συνδέουν οι κοινές αξίες, η ισχυρή εταιρική κουλτούρα και ο σκοπός «Care Beyond Skin» της Beiersdorf . Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής στρατηγικής της C.A.R.E.+, η Εταιρεία εφαρμόζει ένα πολυετές επενδυτικό πρόγραμμα που εστιάζει στην ανταγωνιστική και βιώσιμη ανάπτυξη. Το πρόγραμμα εναρμονίζεται με τη φιλόδοξη Ατζέντα Βιωσιμότητας, χάρη στην οποία η Beiersdorf παράγει καθαρή προστιθέμενη αξία για τους καταναλωτές, την κοινωνία και το φυσικό περιβάλλον.

* Πηγή: Euromonitor International Limited, NIVEA μέσω του brand-ομπρέλα στις κατηγορίες Φροντίδα Σώματος, Φροντίδα Προσώπου και Φροντίδα Χεριών, με βάση στοιχεία πωλήσεων λιανικής, 2022