«Blueberry milk nails» το νέο trend στο manicure ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες

Ευαγγελία Αλπίδου
«Blueberry milk nails» το νέο trend στο manicure ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες

Αυτό το manicure θα αναδείξει τα άκρα και θα τα κάνει να φαίνονται συνέχεια περιποιημένα και καθαρά.

Ε, ναι λοιπόν, κάθε εβδομάδα ένα νέο trend έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα hot σχέδια και χρώματα στο manicure. Αν έχεις κλείσει το επόμενο ραντεβού στη μανικιουρίστ σου και δεν ξέρεις τι χρώμα να κάνεις τα νύχια σου, τότε βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο... Το νέο nail art το οποίο έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες στα social media, είναι τα «blueberry milk nails».

chroma_nails_62155676_380890412531758_770452653942976477_n.jpg

@chroma_nails

Τι είναι τα «blueberry milk nails»;

Είναι τα νύχια που μοιάζουν σαν μικρά βατόμουρα, μόνο που σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείς να τα φας... Τα blueberry nails έχουν ένα απαλό μπλε-μωβ χρώμα, το οποίο είναι ανακατεμένο με milky αποχρώσεις. Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί ένα απίστευτα pale και διακριτικό χρώμα το οποίο ταιριάζει και σε λευκή και σε μαυρισμένη επιδερμίδα. Αν λοιπόν, δεν είσαι από τις επιδερμίδες που μαυρίζουν εύκολα τους καλοκαιρινούς μήνες, μην στεναχωριέσαι καθόλου! Τα «blueberry milk nails» θα αναδείξουν τα άκρα σου και θα τα κάνουν να φαίνονται συνέχεια περιποιημένα και καθαρά.

https://www.instagram.com/p/Cs9uHrNP6LA/

Ακόμη και οι celebrities τα έχουν αγαπήσει

Τα «blueberry milk nails» είναι ένα nail trend το οποίο έχουν υιοθετήσεις πολλές celebrities του εξωτερικού, όπως η αγαπημένη pop τραγουδίστρια, Dua Lipa. Είναι fresh, κομψό και super καλοκαιρινό. Είτε επιλέξεις να κάνεις abstract σχέδια, είτε french manicure, είτε ακόμη κι να τα βάψεις με ένα απλό βερνίκι στο χρώμα blueberry milk το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και θα δεις, ότι το επόμενο manicure που θα επιλέξεις θα είναι το blueberry milk.

Η καφέ mascara είναι η νέα μαύρη του καλοκαιριού -6 επιλογές που θα χαρίσουν extra όγκο στο βλέμμα