7 body mists που θα σου χαρίσουν νότες δροσιάς και φρεσκάδας τις ημέρες του καύσωνα

Ευαγγελία Αλπίδου
7 body mists που θα σου χαρίσουν νότες δροσιάς και φρεσκάδας τις ημέρες του καύσωνα

Με ένα μόνο φστττ... η επιδερμίδα θα νιώσει ένα πέπλο δροσιάς, φρεσκάδας και καθαριότητας.

Αν υπάρχει ένα προϊόν που σου είναι απαραίτητο είτε βρίσκεται σε διακοπές, είτε στην πόλη, αυτό είναι το body mist. Διανύουμε την πιο καυτή περίοδο του καλοκαιριού και η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από δροσιά και φρεσκάδα. Μπορεί όλες να αγαπάμε τα μεθυστικά αρώματα, αλλά ο ιδρώτας και η υγρασία τα κάνουν να εξατμίζονται γρήγορα από το σώμα μας...

Η nail expert Betina R. Goldstein θα μας κάνει να πούμε ναι στα ροζ νύχια φέτος το καλοκαίρι

Με ένα μόνο φσττ... ένα πέπλο φρεσκάδας θα καλύψει το σώμα σου

pexels-ron-lach-8625542.jpg

Μην ανησυχείς όμως, γι’ αυτό υπάρχουν τα body mists. Τα body mists είναι σαν τα αρώματα, αλλά έχουν πιο ανάλαφρες και διακριτικές μυρωδιές, οι οποίες μπορούν να σε συντροφεύσουν μέσα στη μέρα. Με ένα μόνο φστττ, η επιδερμίδα θα νιώσει ένα πέπλο δροσιάς, φρεσκάδας και καθαριότητας. Επίσης, μπορείς ανά πάσα στιγμή να κάνεις ένα refresh στο άρωμα σου, χωρίς να είναι βαριά η μυρωδιά που θα αποπνέει μετά το δέρμα σου.

pexels-cottonbro-studio-4887377.jpg

Η συσκευασία που έχουν τα κάνουν ιδανικά να υπάρχουν πάντα και παντού μέσα στη τσάντα σου. Επιπλέον, αν ψάχνεις ένα signature άρωμα το οποίο θα φοράς ακόμη και στη θάλασσα, τα body mists με τις ανάλαφρες νότες είναι το key item που ψάχνεις. Μην χάνεις άλλο χρόνο, ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και βρες το body mist που θα σε συντροφεύσει παντού φέτος το καλοκαίρι.

Shopping Time: