Τα 3 προϊόντα μακιγιάζ που έχει πάντα στην τσάντα της η Emily Ratajkowski

Μαρία Ροδίτη
Τα 3 προϊόντα μακιγιάζ που έχει πάντα στην τσάντα της η Emily Ratajkowski

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

2022 Invision

Ούτε κραγιόν, ούτε και μάσκαρα έχει η Emily Ratajkowski στο νεσεσέρ της. Άλλες είναι οι beauty αδυναμίες της.

Όλες μας έχουμε ένα νεσεσέρ με τα απαραίτητα καλλυντικά στην τσάντα μας. Άλλη θεωρεί must have ένα κραγιόν και το ρουζ, άλλη τη μάσκαρα και το lip gloss και άλλη το eyeliner. Όλα έχουν να κάνουν με το ποια σημεία του προσώπου θέλουμε να φρεσκάρουμε στη διάρκεια της ημέρας για να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας, με την εικόνα μας.

Έτσι και η Emily Ratajkowski εδώ και χρόνια έχει 3 συγκεκριμένα καλλυντικά στο νεσεσέρ της, όπου κι αν πάει. Είτε για να βγει για δουλειά και για τα ψώνια της, είτε για τη νυχτερινή έξοδό της. Ποια είναι αυτά όμως;

#Essentials: Οι νέες beauty αφίξεις που πρέπει να βρουν μια θέση στο νεσεσέρ σου

Η Emily Ratajkowski λατρεύει το ηλιοκαμένο look

«Το ρουζ είναι πολύ υποτιμημένο. Κάθε φορά που φτιάχνω το μακιγιάζ μου λέω "βάλε κι άλλο, βάλε κι άλλο". Θέλω να δείχνω ηλιοκαμένη», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η Emily Ratajkowski, η οποία έχει πάντα στο νεσεσέρ της το αγαπημένο της ρουζ, από το brand Charlotte Tilbury.

94th Academy Awards - Vanity Fair Oscar Party

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

AP

Η Emily Ratajkowski δεν αντέχει τα απεριποίητα φρύδια

«Δεν αισθάνομαι καλά, αν δεν χτενίσω τα φρύδια μου προς τα πάνω, με ανοδική φορά. Δεν υπάρχει τίποτα πιο άσχημο από τα απεριποίητα φρύδια», έχει πει σε άλλη συνέντευξή του το μοντέλο, που πάντα έχει στην τσάντα της βουρτσάκι για να χτενίζει τα φρύδια.

BEAUTY_EMRATA.jpg

Όχι μόνο, όμως! Έχει και μολύβι φρυδιών για να «γεμίζει» τα κενά, αν τα φρύδια έχουν χαλάσει από την υγρασία και τις καιρικές συνθήκες.