Η L'ORÉAL PARIS ανακοινώνει με ενθουσιασμό την Kendal Jenner ως τη νέα παγκόσμια πρέσβειρα

Η L'ORÉAL PARIS ανακοινώνει με ενθουσιασμό την Kendal Jenner ως τη νέα παγκόσμια πρέσβειρα

Σε μια από τις μεγαλύτερες ανακοινώσεις στον χώρο της ομορφιάς, η L'Oréal Paris, το νούμερο ένα brand ομορφιάς στον κόσμο, καλωσορίζει την Kendall Jenner στην οικογένειά της.

Η Kendall είναι μια ισχυρή, επιτυχημένη και ταλαντούχα νεαρή γυναίκα που συνεχίζει να γοητεύει το κοινό γύρω της. Σταθερή φιγούρα στη βιομηχανία της μόδας, επιχειρηματίας και είδωλο των μέσων ενημέρωσης, η Kendall Jenner έχει γίνει πρότυπο για τη γενιά της.

kendall_photo1_2.jpg

«Η L'Oréal Paris έχει την τιμή να ανακοινώσει τη συνεργασία της με μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο. Είναι μια σημαντική κίνηση για την ενίσχυση της αποστολής μας για να ενδυναμώσουμε κάθε γυναίκα, παντού. Σε οποιαδήποτε άλλη εποχή, η Kendall Jenner ναι μεν θα ήταν τόσο επιτυχημένη όσο είναι τώρα, αλλά οι επιλογές της και η εικόνα της μπορεί να καθορίζονταν από άλλους. Ενώ σήμερα ορίζονται από την ίδια την Kendall Jenner. Είναι η ενσάρκωση όλων όσων πρεσβεύει η Gen-Z, γνωρίζει καλά τον εαυτό της, διαχειρίζεται σωστά την εικόνα της και εμπνέει τους άλλους να κάνουν το ίδιο». Delphine Viguier-Hovasse, Global President της L'Oréal Paris.

«Είναι τιμή μου να είμαι μέλος μιας νέας ομάδας ισχυρών, δυναμικών γυναικών και να μπορώ να πω αυτή την εμβληματική λέξη: Αξίζω», δήλωσε η Kendall Jenner. «Το να γίνω μέλος της οικογένειας της L'Oréal Paris και να έχω την ευκαιρία να ενσαρκώσω όλα όσα αντιπροσωπεύει το brand, μοιάζει με μια πραγματική στιγμή όπου ολοκληρώνεται ένας κύκλος».

Η Kendall Jenner εντάσσεται στη L'Oréal Paris για να είναι η επικεφαλής στις καμπάνιες μακιγιάζ του brand από τον Σεπτέμβριο του 2023.

kendall_photo2_2.jpg

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ KENDALL JENNER

Γεννημένη στο Λος Άντζελες το 1995, η Kendall Jenner έχει γίνει ένα από τα κορυφαία μοντέλα στον κόσμο και μια από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως. Από το 2007, μαζί με τις αδελφές της, η Kendall μεγάλωσε με πιστό κοινό να την ακολουθεί. Έχοντας ξεκινήσει το μόντελινγκ σε ηλικία 13 ετών, είχε ήδη καταφέρει τόσα πολλά μέχρι τα 22 της, περπατώντας για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και συνεργαζόμενη με μερικά από τα πιο ισχυρά brands του κόσμου.

ΣΥΜΒΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Ως μέλος μιας οικογένειας με επικεφαλής μια ισχυρή γυναίκα που άνοιξε νέους δρόμους και επαναπροσδιόρισε την επιτυχία για τον σύγχρονο κόσμο, η Kendall Jenner αποτελεί παράδειγμα αλληλοϋποστήριξης και γυναικείας αλληλεγγύης. Μακριά από τις κάμερες, κάθε μέλος της οικογένειας έχει διαμορφώσει την πορεία του, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τους άλλους στη δική τους. Η καθεμία έχει τη δική της ταυτότητα, χαράσσοντας τις μοναδικές της ιστορίες, ενώ ταυτόχρονα δείχνει πώς οι γυναίκες μπορούν να αναπτυχθούν μαζί και να ανεβάσουν η μία την άλλη.