Αυτά τα tips θα κάνουν το μαύρισμά σου να κρατήσει περισσότερο μετά τις διακοπές

Ευαγγελία Αλπίδου

Δεν ήρθε η ώρα ακόμη για να πεις αντίο στην ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας σου.

Για κάποιους οι διακοπές τελείωσαν, για κάποιους άλλους όμως τώρα ξεκινούν. Γυρίζοντας πάλι πίσω στο γραφείο, χωρίς την δροσιστική Piña Colada που συνήθιζες να πίνεις τα απογεύματα στην παραλία. -είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που συμβαίνουν με το που γυρίσεις πίσω στη δουλειά- Το μόνο πράγμα που σου έχει μείνει από τις καλοκαιρινές διακοπές είναι το υπέροχο μαύρισμα που έχεις καταφέρει να αποκτήσεις ομοιόμορφα σε όλο το σώμα.

https://www.instagram.com/p/ClAOxIkSwDf/

Γι' αυτό λοιπόν, είναι σημαντικό να το κρατήσεις με νύχια και με δόντια. Να παρατείνεις την sunkissed επιδερμίδα και γιατί όχι μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου... Ήδη νιώθεις, ότι είσαι ένα-δύο τόνους πιο κάτω. Μην απελπίζεσαι, γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ για να βρίσκουμε πάντα λύση στα beauty προβλήματά σου. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει μερικά tips, τα οποία αν τα ακολουθήσεις πιστά, η ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου θα διαρκέσει για πολύ καιρό ακόμη.

1. Απολέπιση

Ναι, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, η απολέπιση βοηθάει στο να δείχνει το μαύρισμά σου λαμπερό και ομοιόμορφο. Την ώρα που κάνεις ντους, χρησιμοποίησε ένα body scrub σε όλο το σώμα, κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Αφού ξεβγάλεις καλά με άφθονο νερό, στέγνωσε με μία πετσέτα την επιδερμίδα σου. Ήρθε η ώρα για το επόμενο step...

ebonylet_301830440_1736298306744591_2364854515742064963_n.jpg

@ebonylet

2. Ενυδάτωση

Οι body lotions, εκτός το ότι θα αφήσουν ένα δέρμα λείο και απαλό, θα προσφέρουν ενυδάτωση στην επιδερμίδα που θα βοηθήσει να διατηρηθεί το μαύρισμά σου για περισσότερο διάστημα.

3. Απέφυγε το καυτό νερό

Το καυτό νερό αφυδατώνει το δέρμα. Και η αφυδάτωση είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του μαυρίσματος. Προτίμησε να κάνεις ντους με χλιαρό ή κρύο νερό (αν το αντέχεις) για να παρατείνεις έτσι την ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας σου.

Τι λες; Νομίζω, πως είναι εύκολο να ενσωματωθούν στην skincare routine σου.