Τα πιο ανάλαφρα foundations που θα κάνουν την επιδερμίδα σου να αναπνέει σωστά

Φέτος το φθινόπωρο λέμε αντίο στις βαριές υφές...

Οι βαριές υφές και τα τελείως καλυπτικά foundations ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Τα trends θέλουν ανάλαφρες υφές και φυσικές αποχρώσεις, οι οποίες αφήνουν ένα natural αποτέλεσμα είναι το must των ημερών. Μπορεί το καλοκαίρι να επιλέγουμε ανάλαφρα foundations, τα οποία αναδεικνύουν την φυσική όψη της επιδερμίδας, αλλά όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουμε να τα φοράμε αυτές τις υφές και το φθινόπωρο.

7 serum που θα επαναφέρουν την λαμπερή όψη της επιδερμίδας σου μετά τις διακοπές

Τα υγρά foundations που υπάρχουν στην αγορά, εκτός το ότι εφαρμόζονται γρήγορα και εύκολα, χαρίζουν ενυδάτωση, κάνοντας την επιδερμίδα να φαίνεται συνεχώς glossy. Αναλόγως, πόσο καλυπτικό θέλεις να είναι το αποτέλεσμα, μπορείς να εφαρμόσεις περισσότερες (λεπτές) στρώσεις. Για να βρεις τη σωστή απόχρωση, τοποθέτησε λίγο από το προϊόν στην περιοχή του λαιμού σου. Αυτή η απόχρωση η οποία θα είναι ίδια με το λαιμό σου, αυτή είναι και η κατάλληλη για εσένα.

Dojaka-fsh-S23-002.jpg

Πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου να μοσχοβολάνε όλη μέρα κάθε μέρα

Αν η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή και θέλεις ένα ματ αποτέλεσμα, εφόσον, ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου μπορείς να τοποθετήσεις λίγο πούδρα στην περιοχή «Τ» του προσώπου σου. Με δύο απλές κινήσεις το μακιγιάζ σου θα έχει σταθεροποιηθεί και θα έχει το τέλειο ματ φινίρισμα.

Hair trend! Το «Fox cut» είναι το κούρεμα που θα δούμε παντού φέτος το φθινόπωρο

Αν το ανάλαφρο foundation που χρησιμοποιείς ήδη για τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι σε ανοιχτή απόχρωση, τότε μπορείς να κρατήσεις το ίδιο και το φθινόπωρο. Αν πάλι έχεις επιλέξει μία πιο σκούρα απόχρωση, μην ανησυχείς! Παρακάτω σου έχουμε ετοιμάσει μία gallery, με τα πιο ανάλαφρα και καλυπτικά foundations που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά για να διαλέξεις αυτό που θα απογειώσει το fall μακιγιάζ σου.

Shopping Time: