Το «μπλε eyeliner» είναι το χρώμα που θα φορέσουμε από τώρα μέχρι το φθινόπωρο

Ευαγγελία Αλπίδου
Το «μπλε eyeliner» είναι το χρώμα που θα φορέσουμε από τώρα μέχρι το φθινόπωρο
Armando Grillo/IMAXTREE.COM

Δεν είναι τυχαίο που το μπλε ήταν το αγαπημένο χρώμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Η ίδια επέλεγε να φοράει πάντα ένα μπλε μολύβι κάτω από τα μάτια της. 

Το μπλε είναι το χρώμα που είναι συνδυασμένο με την θάλασσα και τον ουρανό. Γι' αυτό είναι αρκετά δημοφιλή τους καλοκαιρινούς μήνες, τόσο στα ρούχα, όσο και στο μακιγιάζ. Είναι ένα χρώμα που συμβολίζει την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη, ενώ προσφέρει απίστευτη ηρεμία και γαλήνη. Για το λόγω αυτό, αρέσει σε όλους! Το μπλε ήταν το αγαπημένο χρώμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία για πολλά χρόνια επέλεγε να φοράει κάτω από τα μάτια ένα μπλε μολύβι, τονίζοντας έτσι ακόμη περισσότερο το χρώμα των ματιών της.

https://www.instagram.com/p/CbVjsc8rjeI/

7 serum που θα επαναφέρουν την λαμπερή όψη της επιδερμίδας σου μετά τις διακοπές

Το μπλε eyeliner, σύμφωνα με τις beauty lovers, είναι ένα trend που θα φορέσουμε από τώρα και θα συνεχίσουμε να φοράμε μέχρι το φθινόπωρο. Οι ανοιχτές αποχρώσεις είναι must γι' αυτήν την καλοκαιρινή περίοδο που διανύουμε, με το τιρκουάζ να πρωταγωνιστεί, ενώ οι πιο σκούρες επιλογές θα κυριαρχήσουν με τα looks του φθινοπώρου. Αν σου αρέσουν οι παιχνιδιάρικες και οι τολμηρές εμφανίσεις, το μπλε eyeliner θα συνδυαστεί τέλεια με όλα τα χρώματα που επιλέξεις να προσθέσεις στο μακιγιάζ σου. Από την άλλη όμως, αν είσαι λάτρης των neutrals αποχρώσεων, το μπλε eyeliner θα δημιουργήσει την πιο όμορφη και διακριτική αντίθεση με το natural μακιγιάζ σου.

341794125_967271724634213_6266747853237620176_n.jpg

@katiejanehughes

Extra tip: Για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, το οποίο θα κάνει το βλέμμα σου πιο διαπεραστικό, αντί για μία κλασική μαύρη mascara, επίλεξε μία σε χρωματιστή. Πιο συγκεκριμένα, ολοκλήρωσε το eye beauty look, με μία μπλε mascara. Με αυτόν το tip θα τονίσεις το χρώμα και το σχήμα των ματιών σου.

Hair trend! Το «Fox cut» είναι το κούρεμα που θα δούμε παντού φέτος το φθινόπωρο