7 serum που θα επαναφέρουν την λαμπερή όψη της επιδερμίδας σου μετά τις διακοπές

Ευαγγελία Αλπίδου
7 serum που θα επαναφέρουν την λαμπερή όψη της επιδερμίδας σου μετά τις διακοπές
Filippo Fortis/launchmetrics.com/spotlight

Πες αντίο στο θαμπό δέρμα σου! Αυτά τα serum είναι το «κλειδί» που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σου.

Μπορεί στις διακοπές σου να μην έδινες πολύ σημασία στην skincare routine και να σου άρεσε να απολαμβάνεις τον καυτό ήλιο πάνω στην ξαπλώστρα, φορώντας μόνο το αντηλιακό προσώπου. Με την επιστροφή σου όμως πίσω στην πόλη, συνειδητοποιείς, ότι η επιδερμίδα σου δείχνει θαμπή και ταλαιπωρημένη. Άσε σε καταλαβαίνω απόλυτα! Όλες έχουμε αμελήσει την περιποίηση της επιδερμίδας μας στις διακοπές. Το θέμα είναι να μην υιοθετήσουμε τη συνήθεια αυτή στην καθημερινότητά μας.

4 tips για την βραδινή skincare routine που θα κάνουν την επιδερμίδα σου να λάμπει την επόμενη μέρα

Ludovic-m-clp-S24-010.jpg

Το «κλειδί» για να επαναφέρεις την λαμπερή όψη της επιδερμίδας σου είναι τα serum. Τα serum έχουν μικρό μοριακό βάρος σε σχέση με τις κρέμες και τα υπόλοιπα skincare προϊόντα με αποτέλεσμα να διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας και να λειτουργούν σαν booster ενυδάτωσης και λάμψης. Βέβαια, στην αγορά μπορείς να βρεις serum, αναλόγως με τις ανάγκες το δέρματός σου. Για παράδειγμα, η νιασιναμίδη και το γαλακτικό οξύ, απορροφούν την λιπαρότητα, το υαλουρονικό οξύ προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη, ενώ το σαλικυλικό οξύ βοηθάει στην μείωση των πόρων σε δέρματα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ακμή.

Αυτά τα αρώματα με «περγαμόντο» θα παρατείνουν το καλοκαίρι για τη νέα σεζόν

Αυτή την εποχή, είναι σημαντικό να εστιάσουμε στην ενυδάτωση του δέρματος, τα serum με Βιταμίνη C, θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο και θα επαναφέρουν την χαμένη λάμψη και φωτεινότητα της επιδερμίδας σου. Επιπλέον, τα serum βοηθούν στη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Μην ανησυχείς, δε θα σε άφηνα έτσι! Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει μερικά serum που εγώ εμπιστεύομαι ξανά και ξανά.

Shopping Time:

Hair trend! Το «Fox cut» είναι το κούρεμα που θα δούμε παντού φέτος το φθινόπωρο