Chocolate Lovers! Αυτά τα σοκολατένια αρώματα θα σε βάλουν σε φθινοπωρινό mood

4 γλυκά αρώματα που θα κάνουν τη μετάβαση αυτή προς το φθινόπωρο πιο ευχάριστη.

Ναι, ναι ξέρουμε τι θα πεις... Δεν πρόλαβε να φύγει ο μήνας Αύγουστος και εμείς έχουμε ξεκινήσει να μιλάμε για φθινοπωρινές μυρωδιές. Δεν θέλεις όμως, να γνωρίζεις πρώτη τις τάσεις που θα επικρατήσουν αυτή την σεζόν; Εμείς λοιπόν, οφείλουμε να σε κρατάμε ενήμερη για τα beauty news που επικρατούν κάθε περίοδο. Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για τα αρώματα που μυρίζουν σοκολάτα. Αυτό το λαχταριστό γλύκισμα που αρέσει σε όλους, κάθε εποχή του χρόνου.

Clean manicure! Αυτά είναι τα πιο κομψά νύχια για αυτή την μεταβατική περίοδο

pexels-vie-studio-6167330.jpg

Σίγουρα, έχεις δοκιμάσει body lotions με άρωμα βανίλιας, καραμέλας ή σοκολάτας. Έχεις σκεφτεί όμως, να επενδύσεις και σε ένα άρωμα που θα μυρίζει αντίστοιχα; Πιο συγκεκριμένα όμως, όπως την λαχταριστή ζεστή σοκολάτα... Μία ωραία μυρωδιά μπορεί να μας κάνει να χαμογελάσουμε και να μας φέρει στο μυαλό τις πιο όμορφες αναμνήσεις και αγαπημένα μας πρόσωπά. Τα σοκολατένια αρώματα είναι αυτά που θα κάνουν τη μετάβαση αυτή προς το φθινόπωρο πιο ευχάριστη και θα σε βάλουν σε φθινοπωρινό mood.

Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τις προτάσεις μας που θα κάνουν την επιδερμίδα σου να μυρίζει από πικρή μέχρι λευκή γαλακτώδη σοκολάτα. Σίγουρα θα βρεις ανάμεσά τους το δικό σου φθινοπωρινό άρωμα!

Maison-Margiela-REPLICA-Matcha-Meditation-Eau-de-Toilette-unisex.png

MAISON MARGIELA, REPLICA MATCHA MEDITATION EAU DE TOILETTE UNISEX

Λαμπερές νότες περγαμόντου, μανταρινιού, matcha, άνθος πορτοκαλιού και γιασεμί αναμειγνύονται με τις συγχορδίες από βρύα και λευκή σοκολάτα.

CAROLINA-HERRERA-Good-Girl-Eau-de-Parfum.png

CAROLINA HERRERA, GOOD GIRL EAU DE PARFUM

Το πλούσιο αρωματικό κακάο και το μεθυστικό τόνκα εκφράζουν τη μυστηριώδη πλευρά του Good Girl. Ένα μεθυστικό άρωμα που μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές του χρόνου.

MUGLER-ANGEL-EAU-DE-PARFUM-STAR-SPRAY-REFILLABLE.png

MUGLER, ANGEL EAU DE PARFUM STAR SPRAY REFILLABLE

Το Mugler Angel προσφέρει μια πολύπλοκη γλυκύτητα με νότες βερίκοκου, γιασεμιού, πραλίνας, καραμέλας, σοκολάτας, βανίλιας και πατσουλί.

Billie-Eilish-Eau-de-Parfum.png

BILLIE EILISH EAU DE PARFUM

Το άρωμα της Billie Eilish, Eilish, διαθέτει απαλές γλυκές νότες από ζαχαρωμένα πέταλα λουλουδιών, κακάο και κρεμώδη βανίλια.

Τέλεια πόδια και το φθινόπωρο! 5 pedicure που θα αναδείξουν τα άκρα σου αυτή τη σεζόν