Τα «Curtain Bangs» στο νέο κούρεμα της Kate Middleton χαρίζουν έξτρα όγκο στα μαλλιά

Ευαγγελία Αλπίδου
Τα «Curtain Bangs» στο νέο κούρεμα της Kate Middleton χαρίζουν έξτρα όγκο στα μαλλιά

 (AP Photo/Scott Garfitt, File)

Το κούρεμα της Kate, είναι ιδανικό για όσες γυναίκες έχουν λεπτή τρίχα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποφάσισε να υποδεχθεί το φθινόπωρο με μία fresh αλλαγή στα μαλλιά της. Η Kate Middleton, επιλέγει πάντα τις πιο διακριτικές αλλαγές στην εμφάνισή της. Όλα αυτά τα χρόνια την έχουμε συνηθίσει με αυτό το λαμπερό καστανό χρώμα, ενώ το κούρεμά της είναι πάντα στο ίδιο μήκος, με χωρίστρα το πλάι. Αυτή τη φορά, η Kate, παρευρέθηκε στο σωφρονιστικό ίδρυμα HMP High Down, της Αγγλίας, με αφορμή την Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τις Εξαρτήσεις, με ένα ασυνήθιστο beauty look από αυτό που την είχαμε συνηθίσει.

Η Kate Middleton υιοθέτησε στο κούρεμά τα «Curtain Bangs». Η Kate, έκοψε αριστερά και δεξιά από το πρόσωπό της μακριές αφέλειες, οι οποίες αγκάλιαζαν με τον πιο γλυκό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Το χτένισμα που επίλεξε, κάνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά κυματιστά, δημιουργούσε την τέλεια καμπύλη στα Curtain Bangs, χαρίζοντας έξτρα όγκο σε όλο το χτένισμα. Το νέο κούρεμα της πριγκίπισσα, είναι ιδανικό για όσες γυναίκες έχουν λεπτή τρίχα και θέλουν τα μαλλιά τους να φαίνονται πιο πυκνά και με περισσότερο όγκο.

The Princess Of Wales Visits HMP High Down With The Forward Trust

(Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Τα layers που δημιουργούσε το νέο κούρεμα της Kate, έδιναν κίνηση στα μαλλιά, η οποία φαινόταν σε κάθε της βήμα. Το κούρεμα της αγαπημένης royal, σε συνδυασμό με την σοκολατένια απόχρωση των μαλλιών της είναι μία hot επιλογή για τη σεζόν που διανύουμε τώρα. Αυτή η ζεστή απόχρωση θα ταιριάξει τέλεια με την χρωματική παλέτα του φθινοπώρου τόσο στα ρούχα όσο και στο μακιγιάζ.

The Princess Of Wales Visits HMP High Down With The Forward Trust

(Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Η Kate Middleton, ολοκλήρωσε το νέο beauty look της, με ένα σκούρο μπλε suit set, με λευκό top και ασορτί γόβες, στην ίδια ακριβώς απόχρωση που είχε το κουστούμι της. Το μπλε χρώμα είναι από τις αγαπημένες επιλογές της πριγκίπισσας, αφού ταιριάζει υπέροχα με την σοκολατί απόχρωση των μαλλιών της. Αυτός ο μήνας, είναι μήνας αλλαγών! Ένα φρεσκάρισμα στο κούρεμά σου είναι αρκετό για να σου φτιάξει τη διάθεση. Τι λες γι' αυτό της Kate;