Η Selena Gomez χωρίς μακιγιάζ με τα φυσικά της μαλλιά δίνει έμπνευση για το weekend

Ευαγγελία Αλπίδου

Αυτές οι υφασμάτινες μάσκες θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα σαν της Selena. 

Από τη μία έχουμε την Hailey Bieber, την αγαπημένη του Justin Bieber να δημιουργεί συνεχώς νέα beauty trends, τα οποία γίνονται αμέσως viral. Ενώ από την άλλη έχουμε την Selena Gomez να προτιμάει natural αποχρώσεις και εμφανίσεις χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Πριν λίγες μέρες η νεαρή σταρ δημοσίευσε στο Instagram μία ανάρτηση στην οποία ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Επίσης, τα μαλλιά της φαίνεται πως τα έχει αφήσει στο φυσικό σγουρό τους, ενώ τα έχει πιασμένα προς τα πίσω. Αυτό που μας έκανε εντύπωση όπως και στους εκατομμύρια φαν της, είναι η αψεγάδιαστη όψη της επιδερμίδας της.

Η Selena χωρίς ίχνος μακιγιάζ

380088702_1511553196273179_548782357358286857_n.jpg

@selenagomez

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τις σχολιάσουν ότι είναι πολύ πιο ωραία χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η ακομπλεξάριστη Selena Gomez, έχει ανεβάσει αφιλτράριστη φωτογραφία. Αρκετές φορές στο παρελθόν έχει μοιραστεί με το κοινό της στο Instagram προσωπικές στιγμές, όπου η ηθοποιός ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Μπορεί όλες να λατρεύουμε τα εντυπωσιακά smokey eye looks και τα lip glosses που κάνουν τα χείλη να φαίνονται συνεχώς σαρκώδη, αλλά πολλές φορές η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από ξεκούραση. Η επιδερμίδα πρέπει να αναπνέει σωστά! Το παράδειγμα της Selena Gomez μας δίνει έμπνευση για το weekend. Πιο συγκεκριμένα, το σαββατοκύριακο είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αφιερώσουμε παραπάνω χρόνο στον εαυτό μας και στην επιδερμίδα μας.

https://www.instagram.com/p/CoIvuETLn84/

Μέσα στην εβδομάδα, με τα events, τις συναντήσεις και τα ραντεβού είναι δύσκολο να αποφύγουμε το μακιγιάζ. Το σαββατοκύριακο μπορούμε να κάνουμε μία παύση, έτσι ώστε η επιδερμίδα μας να αποκτήσει και πάλι την νεανική όψη της. Για extra boost, αλλά και μία επιδερμίδα σαν της Selena, οι υφασμάτινες μάσκες που κυκλοφορούν στην αγορά είναι ιδανικές για να μας προσφέρουν όλα τα συστατικά και τα οφέλη που έχει ανάγκη η επιδερμίδα. Εκεί, λοιπόν, που ακούς το αγαπημένο σου podcast ή πίνεις τον πρωινό καφέ του Σαββάτου, τοποθέτησε στο πρόσωπό σου μία υφασμάτινη μάσκα. Το feeling που θα νιώσεις θα είναι μοναδικό!

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές υφασμάτινες μάσκες ομορφιάς που εμείς το beauty department, του Queen.gr, λατρεύουμε να δοκιμάζουμε ξανά και ξανά. Ρίξε μία ματιά...

Shopping Time: