«Cinnamon Cookie Butter»: Αυτή η γλυκιά απόχρωση στα μαλλιά είναι το trend του φθινοπώρου

Ευαγγελία Αλπίδου

Η Hailey Bieber υιοθέτησε το απόλυτο hair colour του φθινοπώρου. Είναι η τέλεια αλλαγή για αυτήν την μεταβατική περίοδο...

Το απόλυτο Beauty Icon που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στα social media, είναι η αγαπημένη Hailey Bieber. Το πασίγνωστο μοντέλο, έχει προκαλέσει φρενίτιδα τα τελευταία δύο χρόνια στον κόσμο της ομορφιάς, με τα beauty trends που παρουσιάζει να γίνονται αμέσως viral. Τα glazed donut nails συνεχίζουν από το καλοκαίρι του 2021 μέχρι και σήμερα να είναι από τις hot επιλογές, ενώ το strawberry και το latte μακιγιάζ ήταν φέτος μερικά από τα trends που κυριάρχησαν και δημιούργησαν μία ροζ και shinny επιδερμίδα.

Αυτά τα tips θα κάνουν το μαύρισμά σου να κρατήσει περισσότερο μετά τις διακοπές

https://www.instagram.com/p/CviOgzKv522/

Αυτή τη φορά η Hailey Bieber μαζί με τον hair colourist, Matt Rez, δημιούργησαν την πιο γλυκιά απόχρωση που είναι εξαιρετική επιλογή για τη νέα σεζόν. Το χρώμα των μαλλιών της Hailey, είναι μία απόχρωση που θυμίζει κομματάκια ζεστής καραμέλας πάνω σε ένα φρεσκοψημένο μπισκότο κανέλας. Αυτή η ζεστή απόχρωση, χαρίζει ένα απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα που ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος.

haileybieber_367359250_1335379897393064_8571007177972442238_n.jpg

@haileybieber

Αυτή την μεταβατική περίοδο που ακόμη έχουμε την sunkissed επιδερμίδα του καλοκαιριού, το χρώμα μαλλιών της Hailey είναι μία εξαιρετική επιλογή, η οποία θα παρατείνει το χρώμα της μαυρισμένης επιδερμίδας μας.

https://www.instagram.com/reel/CwBCL50swna/

Μέσα από τα μαλλιά της ξεπηδούν μικρά baby lights, τα οποία προσφέρουν κίνηση και μικρές δόσεις λάμψης που φωτίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Αν θέλεις μία αλλαγή στην εμφάνισή σου για να υποδεχθείς τη νέα σεζόν, η απόχρωση της Hailey Bieber είναι μία hot επιλογή που θα σου χαρίσει αυτό το natural αποτέλεσμα, που αναζητάς.

Εγώ είμαι πολύ κοντά στο να το υιοθετήσω, εσύ;

Αυτά τα κεχριμπαρένια αρώματα εκπέμπουν αισθησιασμό και θα σε βάλουν αμέσως σε φθινοπωρινό mood