Milan Catwalks SS24! Όλα τα beauty trends που ξεχωρίσαμε και θέλουμε να υιοθετήσουμε αυτή τη σεζόν

Ευαγγελία Αλπίδου
Milan Catwalks SS24! Όλα τα beauty trends που ξεχωρίσαμε και θέλουμε να υιοθετήσουμε αυτή τη σεζόν

Στυλίστες, makeup artists και hair experts έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και δημιούργησαν iconic beauty looks τα οποία μπορείς να υιοθετήσεις από τώρα και να απογειώσεις τα φθινοπωρινά looks. 

Ο μήνας τη μόδας βρίσκεται σε εξέλιξη! Αυτή τη στιγμή οι μεγαλύτεροι οίκοι, celebrities, influencers, creative directors και μοντέλα βρίσκονται στην πόλη που αποπνέει από άκρη σε άκρη η καλαισθησία και η φινέτσα, στο Μιλάνο. Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου ξεκίνησε πριν τρεις μέρες και ήδη μας έχει προσφέρει πλούσιο θέαμα από τις τάσεις που θα επικρατήσουν την άνοιξη/καλοκαίρι 2024. Για άλλη μία φορά μέσα από τα φαντασμαγορικά shows, είδαμε πώς μεταμορφώνουν τα brands απλά, καθημερινά κομμάτια και πώς ταιριάζουν μεταξύ τους τις υφές και τα πλούσια χρώματα.

Μπορεί τα It girls, έξω από τα shows να έκλεβαν το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού και των παρευρισκόμενων, αλλά μέσα στα catwalks, απόλυτοι πρωταγωνιστές ήταν τα μοντέλα. Στυλίστες, makeup artists και hair experts έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και δημιούργησαν iconic beauty looks που ολοκλήρωναν τα σύνολα και κέντρισαν το ενδιαφέρον όλων. Ως beauty addict, έχω συγκεντρώσει παρακάτω όλα τα beauty trends που κυριάρχησαν μέχρι στιγμή στα runways του Μιλάνου. Ήρθε η στιγμή να τα μάθεις κι εσύ και γιατί όχι να τα υιοθετήσεις από τώρα στην εμφάνισή σου. Τα περισσότερα από αυτά, θα ταιριάξουν τέλεια με τα cozy outfits του φθινοπώρου.

Pixie hair - Blumarine

Blumarine-bks-S24-005.jpg

Τα κοντά μαλλιά ήρθαν για να μείνουν! Στο show του οίκου Bluemarine, είδαμε τα pixie hair να πρωταγωνιστούν στην πασαρέλα. Είναι ένα κούρεμα κομψό, δυναμικό που γεμίζει αυτοπεποίθηση κάθε περπάτημα. Αυτό το αντρόγυνο κούρεμα μπορεί να δημιουργήσει τις πιο sexy εμφανίσεις.

Περίγραμμα Χειλιών - Moschino

Moschino-bks-S24-036.jpg

Απ' ότι φαίνεται το περίγραμμα χειλιών, ήρθε ξανά στις πασαρέλες. Ουσιαστικά πρόκειται, για ένα έντονο περίγραμμα γύρω από τα χείλη, αφήνοντας τη μέση άβαφη ή τοποθετώντας ένα πιο ανοιχτό χρώμα. Το συγκεκριμένο trend το είδαμε στο show του οίκου Moschino. Προσοχή! Αν θέλεις να υιοθετήσεις τη συγκεκριμένη τάση στο μακιγιάζ σου, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να τραβήξεις το μολύβι λίγο προς τη μέση των χειλιών και να το blendάρεις ελαφρώς. Σε καμία περίπτωση μην σχεδιάσεις απλά το περίγραμμά τους.

Η επιστροφή του Cat Eye - Del Core

Del-Core-bks-S24-013.jpg

Είχαμε καιρό να δούμε κλασικά cat eyes να παρελαύνουν στις εβδομάδες μόδας. Σαγηνευτικά, dramatic cat eyes είδαμε στο show του Del Core, τα οποία ολοκλήρωναν τα σύνολα με τον πιο δυναμικό τρόπο.

Πορτοκαλί Eyeshadow - Prada

Prada-clp-S24-010.jpg

Το πορτοκαλί είναι ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα. Το επιλέγω τόσο στα ρούχα όσο και στο μακιγιάζ μου. Αυτή τη φορά ο οίκος Prada για τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2024, επίλεξε την πορτοκαλί σκιά ως τον κύριο πρωταγωνιστή στα beauty looks των μοντέλων. Είναι ένα χρώμα που μπορεί να φορεθεί το ίδιο εύκολα χειμώνα-καλοκαίρι.

Grunge Eyes - Roberto Cavalli

Cavalli-bks-S24-001.jpg

Στο show του Roberto Cavalli, τα μοντέλα είχαν ένα grunge και σκοτεινό βλέμμα, το οποίο καθήλωνε τους πάντες. Μπορείς να επιλέξεις το αγαπημένο σου χρώμα και να δημιουργήσεις ένα άγριο-έντονο eye look, το οποίο θα ολοκληρώσει τα fall looks αυτής της σεζόν.

Αφέλειες - Alberta Ferretti

Ferretti-clp-S24-006.jpg

Αν θέλεις ένα refresh στην εμφάνισή σου ο οίκος Alberta Ferretti θα σε πείσει να κάνεις από τώρα μία αλλαγή στα μαλλιά σου. Ξέχνα τον μύθο, -που σίγουρα θα έχεις ακούσει- ότι οι αφέλειες ταιριάζουν μόνο αν έχεις μεγάλο μέτωπο. Δοκίμασέ τες, αυτή την μεταβατική σεζόν και απογείωσε την εμφάνισή σου.