Καφέ σκιά: Το beauty προϊόν που θα αναβαθμίσει το βλέμμα σου και πώς να τη φορέσεις

Ευαγγελία Αλπίδου
Καφέ σκιά: Το beauty προϊόν που θα αναβαθμίσει το βλέμμα σου και πώς να τη φορέσεις

Οι αποχρώσεις είναι άπειρες, με τις οποίες μπορείς να δημιουργήσεις τόσο office beauty looks, όσο και βραδινά glam μακιγιάζ.

Σε αντίθεση με την μαμά μου, εγώ λατρεύω το καφέ. Και γενικά όλες τις καφέ αποχρώσεις, τόσο στα ρούχα όσο και στο μακιγιάζ. Μου προκαλούν μία απίστευτη, ηρεμία και γαλήνη, ενώ ταιριάζουν με ότι και αν επιλέξω να φορέσω στην εμφάνισή μου. Στο καθημερινό μου μακιγιάζ, επιλέγω πάντα μία ελαφριά καφέ σκιά, ακόμα κι όταν φοράω ένα ρούχο με χρώμα. Ο λόγος είναι απλός... Όποιο κι αν είναι το χρώμα των ματιών ή των ρούχων, το καφέ είναι κολακευτικό και super chic.

Short hair don't care! 3 styling tips που θα σε κάνουν να κόψεις τα μαλλιά σου καρέ

Palm-Angels-bks-F23-002.jpg

Η καφέ σκιά είναι κλασική & διαχρονική

Η καφέ σκιά έχει την δυνατότητα να κολακεύει όλες τις αποχρώσεις της επιδερμίδας, ενώ είναι χρώμα το οποίο δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Συνεχίζει να είναι κλασικό και διαχρονικό. Οι αποχρώσεις είναι άπειρες, με τις οποίες μπορείς να δημιουργήσεις τόσο office beauty looks, όσο και βραδινά glam μακιγιάζ. Αν δεν έχεις όρεξη να βαφτείς, η καφέ σκιά θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και θα σου χαρίσει μοναδικά beauty looks, χωρίς να χρειάζεται να έχεις γνώσεις makeup artist.

Ο κότσος της Sofia Richie είναι ιδανικός για τις ημέρες που δεν έχεις όρεξη για hair styling

Chraibi-HC-bks-S23-036.jpg

Για ένα ακόμα πιο σοκολατένιο βλέμμα, μπορείς να κλειδώσεις το brown eye looks σου, με μία καφέ mascara. Η καφέ mascara θα απογειώσει το βλέμμα και θα τονίσει το χρώμα των ματιών σου είτε έχεις ανοιχτά είτε σκούρα μάτια. Επιπλέον, είναι μία επιλογή που μπορείς να φορέσεις οποιαδήποτε σεζόν. Αυτή την εποχή μπορείς να επιλέξεις από τις πιο ανοιχτές μέχρι τις πιο σκούρες αποχρώσεις και να ολοκληρώσεις τις fall εμφανίσεις σου.

Luisa-Spagnoli-clp-F23-009.jpg

Extra tip: Αν επιλέξεις καφές σκιά και καφέ mascara, για να δημιουργήσεις μία ελαφριά αντίθεση, επίλεξε ένα μαύρο eyeliner και δημιούργησε το τέλειο cat eye look. Το μαύρο eyeliner θα δημιουργήσει την αντίθεση που θα κάνει το βλέμμα σου ακαταμάχητο από μακριά. Η καφέ σκιά είναι μία από τις αγαπημένες μου επιλογές αυτή τη σεζόν, γι’ αυτό σήμερα αποφάσισα να σε βοηθήσω να την αγαπήσεις και εσύ, δείχνοντάς σου super fresh τρόπους για να τη φορέσεις τώρα το φθινόπωρο. Κάνε λοιπόν ένα scroll για να δεις στην παρακάτω gallery, τρεις καφέ σκιές και τρεις καφέ mascara που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις μοναδικά brown eye looks.