You need this: 9 οροί για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
You need this: 9 οροί για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σου

Αν ακόμα δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει ένας ορός για την επιδερμίδα σου, διάβασε παρακάτω και ανακάλυψε έναν για κάθε θέμα που μπορεί να σε απασχολεί.

Οι οροί είναι το «φάρμακο» της επιδερμίδας. Είναι προϊόντα που μπορούν, πολύ στοχευμένα, να αντιμετωπίσουν θέματα της επιδερμίδας μας, καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Είναι όμως ένα ακόμα βήμα στην ρουτίνα μας, το οποίο έρχεται μετά τον καθαρισμό και πριν από την κρέμα. Επίσης, οι οροί είναι -παραδοσιακά- ακριβότεροι από τα υπόλοιπα skincare προϊόντα. Κάποιες γυναίκες λοιπόν, επιλέγουν να παραλείψουν αυτό το επιπλέον, αλλά και κοστοβόρο, βήμα. Δεν πρέπει όμως…

serums.jpg

Όλες χρειαζόμαστε έναν ορό στη ρουτίνα μας είτε το θέμα μας είναι οι ρυτίδες, οι πανάδες, οι ατέλειες, η θαμπή όψη κοκ. Οι οροί βλέπεις, περιέχουν δραστικά συστατικά σε εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση. Ταυτόχρονα, καταφέρνουν να εισχωρήσουν βαθιά στο δέρμα, χάρη στη λεπτόρρευστη υφή τους. Όπως αντιλαμβάνεσαι, έτσι εξηγείται γιατί νωρίτερα είπαμε ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν στοχευμένα και πολύ πιο αποτελεσματικά τα προβλήματά μας.

oroi-prosopou.jpg

Μύθος Vs Αλήθεια! Φαίνονται περισσότερο οι μαύροι κύκλοι με το concealer;

Χάρη σε αυτή την λεπτόρρευστη υφή μάλιστα, απορροφούνται πολύ γρήγορα από την επιδερμίδα και δεν προσθέτουν δυσανάλογα πολύ χρόνο στην ρουτίνα μας. Οι οροί λοιπόν είναι προϊόντα που κάνουν πολλά, αξίζουν και το τελευταίο τους cent και δεν απαιτούν πολύ χρόνο για τη χρήση τους. Ποιον πρέπει να διαλέξεις όμως; Ποιος θα κάνει ακριβώς αυτό που έχει ανάγκη το δέρμα σου; Μην ανησυχείς, παρακάτω συγκεντρώσαμε 9 ορούς για κάθε ανάγκη που πραγματικά έχουμε λατρέψει. Ρίξε μία ματιά.

ΓΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΡΥΤΙΔΕΣ

Nivea-Cellular-Luminous-630-Anti-Age-and-Spot-Serum.png

Nivea, Cellular Luminous 630 Anti-Age & Spot Serum

Μειώνει τις συσσωρευμένες κηλιδες 10 ετών, συσφίγγει την επιδερμίδα και γεμίζει τις πιο βαθιές ρυτίδες, για μία ομοιόμορφη, λεία και λαμπερή επιδερμίδα που φαίνεται νεότερη

ΓΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

The-Serum-by-GoodLife-by-Gina.jpg

The Serum by GoodLife by Gina

Ενυδατώνει, καταπολεμά τις ρυτίδες και προσφέρει σύσφιξη στην επιδερμίδα χάρη στα φυσικά, ενεργά συστατικά που περιέχει.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΗΡΑΝΣΗΣ

Lierac-Premium-Le-Serum-Absolu.png

Lierac, Premium Le Serum Absolu

Πολυτελής ορός που διορθώνει όλα τα σημάδια της γήρανσης: ρυτίδες, λεπτές γραμμές, κηλίδες, έλλειψη σφριγηλότητας, λάμψης, ελαστικότητας και πυκνότητας και αφυδάτωση.

ΓΙΑ ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΡΥΤΙΔΕΣ

Bioderma-Sebium-Serum.png

Bioderma, Sébium Serum

Ένας οικοβιολογικός ορός, με πλούσια ενεργά συστατικά, που σέβεται την επιδερμίδα και αντιμετωπίζει ταυτόχρονα την ακμή των ενηλίκων και τις ρυτίδες.

ΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Clinea-Hyaluronic-Water-Bomb.jpg

Clinea, Hyaluronic Water Bomb

Ενυδατικός ορός με 5% υπερ-ενυδατικό σύμπλοκο υαλουρονικού οξέος και έλαιο CBD που χαρίζει στο δέρμα μία έξτρα δόση ενυδάτωσης και καταπραϋντικής φροντίδας.

ΓΙΑ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ

Kiehl's-Ultra-Pure-High-Potency-Serum-9.8percent-Glycolic-Acid.png

Kiehl’s, Ultra Pure High-Potency Serum 9.8% Glycolic Acid

Ήπιος απολεπιστικός ορός προσώπου με γλυκολικό οξύ, ειδικά διαμορφωμένος για να ενισχύει ορατά τη λάμψη της επιδερμίδας και να μειώνει την εμφάνιση των πόρων.

Tips και προϊόντα για να αντιμετωπίσεις τους διεσταλμένους πόρους

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΤΟΝΟ

L'Oreal-Paris-Revitalift-Clinical-Vitamin-C.jpg

L’Oréal Paris, Revitalift Clinical Vitamin C

Ορός προσώπου με 12% καθαρή Βιταμίνη C, βιταμίνη E και σαλικυλικό οξύ για ορατή βελτίωση του ανομοιόμορφου επιδερμικού τόνου, των ορατών πόρων και τωνλεπτών γραμμών.

ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΗΞΙΜΑΤΑ

La-Roche-Posay-Hyalu-B5-Serum-Eyes.png

La Roche-Posay, Hyalu B5 Serum Eyes

Ορός με υαλουρονικό οξύ για εντατική ενυδάτωση της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια, την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και του οιδήματος.

ΓΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Lancome-Advanced-Genifique.jpg

Lancôme, Advanced Génifique

Θρέφει, αποκαθιστά και ενδυναμώνει τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας, λειαίνοντας παράλληλα την επιδερμίδα και βελτιώνοντας τον τόνο και την ποιότητά της.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΗΡΑΝΣΗΣ

Athonites-Stimulate-And-Revitalize-Antioxidant-Moisturizing-Serum-Face-and-Neck.jpg

Athonites, Stimulate And Revitalize Antioxidant Moisturizing Serum Face & Neck

Είναι ένα θαυματουργό μείγμα βοτάνων με ενυδατικά συστατικά, ένας πανίσχυρος ενυδατικός ορός ο οποίος περιέχει 97.7% συστατικά φυσικής προέλευσης τα οποία εισχωρούν γρήγορα στην επιδερμίδα και αντιμετωπίζουν τα πρώτα σημάδια γήρανσης.

Θέλεις πυκνές και μακριές βλεφαρίδες; 7 serum για να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου