3 beauty tips για να σου κρατήσει περισσότερο το ίσιωμα στα μαλλιά

Ευαγγελία Αλπίδου
3 beauty tips για να σου κρατήσει περισσότερο το ίσιωμα στα μαλλιά
Launchmetrics.com/spotlight

Πες αντίο στα φριζαρισμένα και σπαστά μαλλιά! Αυτά τα hair hacks θα ανταμείψουν την σκληρή δουλειά σου.

Φυσικά και δεν μιλάμε για τις κοπέλες που έχουν ήδη ίσια μαλλιά. Το ίσιωμα γι' αυτές είναι παιχνιδάκι! Τι έχουν να πουν όμως οι κοπέλες που έχουν σπαστά, σγουρά μαλλιά που φριζάρουν; Κι ενώ μετά από αρκετή ώρα κατάφερες να πετύχεις τα τέλεια ίσια μαλλιά, με το που βγαίνεις έξω οι τούφες έχουν αρχίσει τα «σπασίματα» και το φριζάρισμα. Πως θα κάνεις το ίσιωμά σου να κρατήσει και την σκληρή δουλειά σου να μην πάει χαμένη; Βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο!

Πόσο συχνά πρέπει να λούζεις τα μαλλιά σου; Η απάντηση θα σε ξαφνιάσει

Rokh-bbt-S23-018.jpg

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, είναι σημαντικό πάντα να παρατηρείς τα μαλλιά σου. Αν τα μαλλιά σου είναι ταλαιπωρημένα και έχεις να κουρευτείς από πέρυσι, μην έχεις παράλογες απαιτήσεις. Όταν η τρίχα είναι κατεστραμμένη, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εντείνεις το πρόβλημα. Ένα φρεσκάρισμα στις άκρες των μαλλιών και τα κατάλληλα σαμπουάν για των τύπο των μαλλιών σου είναι αρκετά για να χαρίσουν την χαμένη ζωντάνια στα μαλλιά σου.

Κεραμιδί χείλη! Το κραγιόν που θέλουμε να φοράμε τώρα

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο μπορείς να ισιώσεις τα μαλλιά σου και αν ακολουθήσεις τα παρακάτω beauty tips, το ίσιωμά σου θα κρατήσει περισσότερο. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

pexels-yaroslav-shuraev-5979582.jpg

Κρύο νερό στο ξέβγαλμα

Οι hair experts, τελειώνουν το λούσιμο με κρύο νερό γιατί με αυτό τον τρόπο υποτίθεται ότι κλείνουν τα λέπια της τρίχας και τα μαλλιά δεν φριζάρουν. Είναι ένα hair hack, το οποίο πρέπει να δοκιμάσεις εσύ που τα μαλλιά σου φριζάρουν στο λεπτό.

5 beauty secrets που υπόσχονται λαμπερή επιδερμίδα και ήρθε η στιγμή να τα γνωρίσεις

Κρύος αέρας

Φυσικά και δεν εννοούμαι να βγεις έξω στο μπαλκόνι και να αρχίσει να σε χτυπάει ο κρύος αέρας, προς θεού! Ο κρύος αέρας στο σεσουάρ λειτουργεί συνδυαστικά με το κρύο νερό στο λούσιμο. Με αυτόν τον τρόπο θα κλείσουν τα λέπια της τρίχας και θα διατηρηθεί περισσότερο το χτένισμα. Για το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα, στέγνωσε τα μαλλιά σου τμηματικά και όχι όλα μαζί. Θα αποφύγεις έτσι το μπέρδεμα και το σπάσιμο της τρίχας.

Χρησιμοποίησε λίγη λακ

Τέλος, αφού έχεις στεγνώσει τα μαλλιά και έχεις προσθέσει πρώτα τα σωστά προϊόντα για τη θερμότητα, ψέκασε με λίγη λακ την χτένα σου και χτένισε καλά τα μαλλιά σου. Το ίδιο tip, εφάρμοσέ το και όταν τελειώσεις το ίσιωμα. Η λακ θα κλειδώσει την τρίχα και κρατήσει περισσότερο το χτένισμά σου.

Εσύ ποιο από τα παραπάνω tip ακολουθείς;