Το βουργουνδί μανικιούρ είναι η κορυφαία τάση που πρέπει να δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν

Ευαγγελία Αλπίδου

Το βουργουνδί είναι το βαθύ κόκκινο, το χρώμα του κόκκινου κρασιού που πίνουμε τους κρύους μήνες μπροστά από το αναμμένο τζάκι.

Αν υπάρχει ένα χρώμα που επιλέγω ξανά και ξανά στο μανικιούρ, αυτό είναι το κόκκινο. Το κόκκινο είναι το χρώμα μου! Είναι κομψό, διαχρονικό και ταιριάζει τέλεια σε κοντά και μακριά νύχια. Τους καλοκαιρινούς μήνες πρωταγωνιστούν οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις, με αγαπημένο μου το πορτοκαλοκόκκινο, τον χειμώνα οι πιο σκούρες με πιο δημοφιλή το βουργουνδί. Τι είναι το βουργουνδί μανικιούρ, λοιπόν;

Coffee manicure! Το καφέ είναι το «νέο κόκκινο» του φθινοπώρου

Το βαθύ κόκκινο του κρασιού

https://www.instagram.com/p/CyV0HWmt3zA/

Το βουργουνδί είναι το βαθύ κόκκινο, το χρώμα του κόκκινου κρασιού που πίνουμε τους κρύους μήνες μπροστά από το αναμμένο τζάκι. Αυτή η ζεστή κόκκινη απόχρωση έρχεται και αγκαλιάζει τον τόνο της επιδερμίδας και γίνεται ένα με τα cozy ρούχα της σεζόν, με το γκρι παλτό και τα fluffy πουλόβερ. Το βουργουνδί μανικιούρ δεν έχει ανάγκη από πειραματισμούς και σχέδια. Η πιο κομψή είναι και η πιο απλή εκδοχή του! -Αυτή είναι η δική μου γνώμη! Εσύ, μπορείς να επιλέξεις να συνδυάσεις κι άλλα χρώματα μαζί ή να προσθέσεις γκλίτερ και να δημιουργήσεις ένα glam μανικιούρ.

Eye patches! Το μυστικό των beauty editors κόντρα στο πρήξιμο και στους μαύρους κύκλους

Μπορεί να αγαπάς το κόκκινο βερνίκι, όπως εγώ, αλλά αν θες να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, το βουργουνδί μανικιούρ είναι μία μικρή αλλαγή που θα κάνει τόσο μεγάλη διαφορά στα εκτυφλωτικά σκούρα κόκκινα νύχια σου! Τα κόκκινα νύχια είναι all time classic επιλογή και φέτος αναβαθμίζονται!

Μην φεύγεις! Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις μερικά από τα nail arts που μπορείς να υιοθετήσεις και να κάνεις το νύχια σου να φαίνονται συνέχεια κομψά.