60’s Big Bow: Όλα τα steps για να αντιγράψεις το χτένισμα της Άννας Πρέλεβιτς

Ευαγγελία Αλπίδου
60’s Big Bow: Όλα τα steps για να αντιγράψεις το χτένισμα της Άννας Πρέλεβιτς

Ο hair expert, Tom Zois, μας εξηγεί πώς θα αντιγράψουμε βήμα-βήμα το iconic χτένισμα από τα 60's.

Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι τάσεις συνεχώς έρχονται και παρέρχονται. Iconic χτενίσματα από τα αγαπημένα 60's και 70's κάνουν ένα δυνατό comeback χαρίζοντας στην κάθε εμφάνιση αέρα από μία άλλης εποχή. Χτενίσματα που θυμίζουν σταρ του Χόλυγουντ, έρχονται να δώσουν ένα level up στα casual και formal looks. Ο Big Bow επιστρέφει! Ο μεγάλος κότσος από τα 60's έρχεται πιο σύγχρονος και ανανεωμένος. Στην 33η Athens Fashion Week, η παρουσιάστρια Άννα Πρέλεβιτς απογείωσε την εμφάνισή της με ένα χτένισμα που θέλουμε όλες να αντιγράψουμε. Συγκεκριμένα, έκανε τα μαλλιά της half up προσθέτοντας ένα big bow, σε μαύρο χρώμα matchy-matchy με το φόρεμα που επίλεξε, με την υπογραφή του Έλληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια. Οι μακριές άκρες του φιόγκου έπεφταν και αγκάλιαζαν τους ανοιχτούς ώμους της Άννας, κάνοντας την εμφάνισή της απίστευτα girly.

e2d4292b-f90f-45af-9be4-510a79fb940a-(002).jpg

Πίσω από το χτένισμα της Άννας, κρύβεται ο αγαπημένος hair expert, Tom Zois. Αυτό που κάναμε, εμείς το beauty department του Queen.gr, ήταν να απευθυνθούμε στο Tom, για να μάθουμε ένα-ένα τα βήματα που ακολούθησε για να δημιουργήσει το περίτεχνο χτένισμα της Άννας, εμπνευσμένο από τα 60's. Ακολουθώντας τα παρακάτω steps μπορείς να το πετύχεις κι εσύ εύκολα και γρήγορα στην εμφάνισή σου. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

60's Half up με Natural Waves & Big Bow

https://www.instagram.com/reel/CzOjq9MIPDC/

Ήθελα ένα χτένισμα το οποίο θα ταίριαζε με το slit ντεκολτέ φόρεμα της Άννα, στο show του Βασίλη Ζούλια. Το 60's half up με natural waves & big bow ήταν αυτό που μου ήρθε αμέσως στο μυαλό! Πρώτα χώρισα τα μαλλιά half up, δημιουργώντας χαλαρούς φυσικούς κυματισμούς στις άκρες. Δεν ήθελα ένα στημένο χτένισμα, ήθελα ένα fresh και δροσερό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, για να δημιουργήσω μία sleek επιφάνεια, πρόσθεσα αρκετό λαδάκι και κλείδωσα το αποτέλεσμα με λακ. Η πινελιά που απογείωσε το half up ήταν ο τεράστιος φιόγκος. Το χτένισμα της Άννας, είναι ρομαντικό και girly, ενώ μπορεί να το υιοθετήσει πολύ εύκολα από οποιαδήποτε κοπέλα. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι έναν φιόγκο.

397994782_18395483590037902_9000594074965439358_n.jpg

@annaprelevic

Hair Expert: Tom Zois, Makeup Artist: Κική Αϊβάζη, Dress: Βασίλης Ζούλιας, Earings: Περικλής Κονδυλάτος

Ένα χτένισμα που πηγαίνει σε όλα τα μήκη μαλλιών

IMG_7259.jpg

Hair Expert: Tom ZoisMakeup Artist: Κική Αϊβάζη

Επιπλέον, είναι ένα χτένισμα το οποίο μπορεί να αναδείξει τόσο τα κοντά όσο και τα μακριά μαλλιά. Αν θέλεις, να χαρίσεις μία έξτρα πινελιά στο big bow, μπορείς αντί για natural waves να κάνεις τα μαλλιά ίσια με flipped ends, δηλαδή, να κάνεις τις άκρες ελαφρώς γυρισμένες προς τα έξω. Μέσα σε λίγα λεπτά θα έχεις δημιουργήσει ένα απίστευτα αριστοκρατικό χτένισμα.

Το μακιγιάζ της Άννας ήταν σε γήινες αποχρώσεις, ενώ δεν γινόταν να λείπει το κόκκινο κραγιόν. Το κόκκινο κραγιόν είναι απίστευτα θηλυκό και σέξι, ενώ δημιουργούσε την τέλεια αντίθεση με το total black look. Για άλλη μία φορά, ευχαριστούμε τον Tom, για την έμπνευση που μας χάρισε.

IMG_0555.jpg