Girl crush! Το beauty talk με την Κατερίνα Γερονικολού ήταν γεμάτο εκπλήξεις

Ευαγγελία Αλπίδου
Girl crush! Το beauty talk με την Κατερίνα Γερονικολού ήταν γεμάτο εκπλήξεις

Το beauty icon της Κατερίνας είναι η γιαγιά της, από την οποία έχει υιοθετήσει στην καθημερινότητά της την πιο όμορφη συνήθεια.

Η 38χρονη ηθοποιός έχει καταφέρει να κλέψει την καρδιά όλων τόσο για το υποκριτικό της ταλέντο όσο και για την ανυπέρβλητη ομορφιά που ακτινοβολεί σε κάθε της εμφάνιση. Τα καταγαλανά μάτια με το διαπεραστικό βλέμμα της και τα καστανά μαλλιά αγγίζουν την τελειότητα. Η Κατερίνα Γερονικολού είναι κομψή και φινετσάτη. Της αρέσουν τα διαχρονικά κομμάτια και οι καθαρές γραμμές. Στο μακιγιάζ επιλέγει πάντα γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις, δημιουργώντας ένα fresh και natural αποτέλεσμα. Δεν της αρέσουν οι έντονες αλλαγές κι αυτό είναι κάτι το οποίο φαίνεται μέσα από την εμφάνισή της όλα αυτά τα χρόνια. Είναι πιστή καστανή, καθώς είναι λίγες οι φορές που τολμά κάποια μικρή αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της, για χάρη κάποιου ρόλου.

356960537_2197181860479983_1529412813403335254_n.jpg

@katerina_geronikolou

Εμείς στο Queen.gr, λατρεύουμε τον χαρακτήρα και το στιλ της Κατερίνας, γι' αυτό θέλαμε να μάθουμε όλα τα beauty μυστικά, με τα οποία καταφέρνει να διατηρείται πάντα τόσο εντυπωσιακή. Επικοινωνήσαμε μαζί της, ώστε να κάνουμε ένα beauty talk για την Girl Crush στήλης μας. Είσαι έτοιμη να μάθεις όλα τα beauty μυστικά της Κατερίνας Γερονικολού;

Beauty Q&A με την Κατερίνα Γερονικολού

327008673_129998513294280_4611336330093959390_n.jpg

@katerina_geronikolou

Ποιες νότες αρωμάτων σου αρέσουν;

Γενικά το γούστο μου αλλάζει με τα χρόνια. Δεν μου αρέσουν τόσο τα μυστηριώδη αρώματα, επιλέγω τα εσπεριδοειδή, με νότες από περγαμόντο και άνθη πορτοκαλιάς. Αυτά που μπορείς να φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ. Οι δροσερές νότες που σε κάνουν να μυρίζεις φρεσκάδα όλη μέρα. Η αλήθεια είναι πως μου αρέσουν και τα πιο γλυκά... απλά στο τέλος καταλήγω να αγοράζω αρώματα με νότες από εσπεριδοειδή!

Ποιο είναι το beauty προϊόν που έχεις πάντα μέσα στην τσάντα;

Έχω μαζί πάντα ένα μικρό νεσεσέρ στο οποίο έχω αυτά τα τέσσερα beauty προϊόντα: mascara, nude κραγιόν, concealer και κρέμα χεριών. Ακόμα και άβαφη να είμαι, οτιδήποτε κι αν προκύψει μέσα στην ημέρα μπορώ να πετύχω ένα γρήγορο και natural μακιγιάζ.

Υπάρχει κάποιο beauty trend το οποίο δεν σου αρέσει;

Το περμανάντ! Δεν έχω κάνει ποτέ τα μαλλιά μου περμανάντ. Θεωρώ, ότι ακόμα κι πιο όμορφη γυναίκα αν είσαι, το περμανάντ δεν θα είναι κολακευτικό. Είναι ένα trend στα μαλλιά το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου.

Ποιο είναι το beauty icon που είχες από παιδί;

Η γιαγιά μου! Την θυμάμαι πάντα να φοράει μία ενυδατική κρέμα μετά το μπάνιο σε όλο το σώμα και το πρόσωπό της. Αυτή η εικόνα από παιδί έμεινε χαραγμένη στο μυαλό μου, με αποτέλεσμα να την υιοθετήσω και εγώ στην καθημερινότητά μου. Έγινε η συνήθεια μου! Γενικά, μου αρέσει η ενυδάτωση. Δεν μπορώ καθόλου το ξηρό και άγριο δέρμα.

Έχεις κάνει κάποια αλλαγή την οποία έχεις μετανιώσει;

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάνει ποτέ μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή μου. Δεν έχω κόψει τα μαλλιά μου κοντά ή δεν τα έχω βάψει κάποιο έντονο χρώμα. Πρώτη φορά που επιλέγω ένα αρκετά ανοιχτό χρώμα είναι τώρα μαζί με εσάς, το Queen.gr και την L'Oréal Professionnel στα χέρια του ένα και μοναδικού hair expert, Νικόλα Βιλλιώτη.

Ναι! Το Queen.gr ήταν εκεί! Stay Tuned...

https://www.instagram.com/reel/CzJil6ANTum/

Η Κατερίνα, λοιπόν, είναι λάτρης της φυσικής ομορφιάς και κυρίως της ομορφιάς που πηγάζει αβίαστα στον κάθε άνθρωπο από μέσα του. Είναι μία natural beauty! Μετά από αυτή τη συνέντευξη, τη λατρέψαμε ακόμα περισσότερο! Την ευχαριστούμε πολύ! Μείνε συντονισμένη γιατί την επόμενη εβδομάδα έρχεται νέο girl crush!