Έλλη Κοκκίνου: Η αλλαγή στα μαλλιά της και όλες οι λεπτομέρειες από τον Νικόλα Βιλλιώτη

Ευαγγελία Αλπίδου

Είναι ένα χρώμα που μπορούν να κάνουν όλες οι μεσογειακές γυναίκες. Γλυκαίνει πολύ τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ η θερμή απόχρωση που έχει βγαίνει εύκολα, άρα δεν ταλαιπωρεί την τρίχα.

Ο καλύτερος τρόπος για να αποχαιρετήσουμε τη χρονιά είναι με μία αλλαγή στην εμφάνιση μας. Με αυτόν τον τρόπο θα καλωσορίσουμε τη νέα χρονιά με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό που θα αποπνέει κάθε βήμα μας. Μία επίσκεψη στο κομμωτήριο είναι αρκετή για να χαρίσει ένα extra touch στη συνολική εικόνα. Ήδη γνωρίζουμε τα hair trends που θα κυριαρχήσουν το 2024. Αυτή, λοιπόν, είναι η κατάλληλη εποχή για να τα υιοθετήσουμε στην εμφάνισή μας. Ένα φρεσκάρισμα στο κούρεμα ή στο χρώμα των μαλλιών είναι αρκετό για να κάνει τη διαφορά.

Αντίο καρέ μαλλιά! Το pixie bob επιστρέφει δυναμικά αυτόν τον χειμώνα

Η Έλλη Κοκκίνου, αποφάσισε να κάνει αυτή την αλλαγή λίγες μέρες πριν αποχαιρετήσει το 2023. Η τραγουδίστρια, εμπιστεύτηκε για μία ακόμα φορά τον αγαπημένο hair expert, Νικόλα Βιλλιώτη, για να φρεσκάρει το χρώμα των μαλλιών της. Η Έλλη, με τη βοήθεια του ειδικού επέλεξε μία γλυκιά απόχρωση που φώτισε ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Ως beauty addicts, αυτό που κάναμε όταν είδαμε το νέο look της Έλλης Κοκκίνου είναι να απευθυνθούμε αμέσως στον αγαπημένο Νικόλα, για να μας πει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το λαμπερό χρώμα.

Είναι ένα χρώμα που μπορούν να κάνουν όλες οι μεσογειακές γυναίκες

404893026_372847368536572_3135898914144944125_n.jpg

@ellikokkinou

Το χρώμα της Έλλης, το λάτρεψα! Η βάση έχει ανοιχτό καστανό και ανταύγειες μελί/χρυσές. Είναι ένα χρώμα που μπορούν να κάνουν όλες οι μεσογειακές γυναίκες. Γλυκαίνει πολύ τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ η θερμή απόχρωση που έχει βγαίνει εύκολα, άρα δεν ταλαιπωρεί την τρίχα που συνήθως ταλαιπωρείται με το ξάνοιγμα. Είναι ιδανικό για ένα Χριστουγεννιάτικο φρεσκάρισμα γιατί το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα glossy όπως φαίνεται και στα μαλλιά της Έλλης. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

404899205_615830960584318_6732720949786747391_n.jpg

@ellikokkinou

Αν, λοιπόν, έχεις ανάγκη για ένα refresh στο χρώμα των μαλλιών σου. Ίσως, το μελί/χρυσό της Έλλης Κοκκίνου να είναι μία ιδανική επιλογή. Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά shampoo τα οποία είναι ιδανικά για βαμμένα μαλλιά. Αν αποφασίσεις να φρεσκάρεις τα μαλλιά σου φέτος τις γιορτές θα σου χρειαστούν. Ρίξε μία ματιά...