Viva Magenta gift guide: 10 προϊόντα ομορφιάς στο χρώμα του 2023 για δώρο στις αγαπημένες σου

Μαρία Ροδίτη
Viva Magenta gift guide: 10 προϊόντα ομορφιάς στο χρώμα του 2023 για δώρο στις αγαπημένες σου

Αν οι φίλες σου είναι trendsetters, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά σε αυτόν τον Viva Magenta οδηγό αγοράς. Γιατί πολύ απλά θα βρεις τουλάχιστον ένα beauty item που θα τις ενθουσιάσει. 

Η επιλογή δώρου για τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα, για τις κολλητές μας, τη μαμά μας, την αδελφή μας, ή τη διπλανή μας στο γραφείο είναι δύσκολο task. Και λέω δύσκολο, γιατί πρέπει να σκεφτείς να της πάρεις κάτι που σίγουρα θα της αρέσει, αλλά και κάτι που δεν θα έχει στη συλλογή της.

Σήμερα, λοιπόν, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να ικανοποιήσεις αυτά τα Χριστούγεννα την trendsetter φίλη, η οποία είναι και beauty lover. Έχεις μια τέτοια στον περίγυρό σου και είμαι βέβαιη. Αυτή η bestie, όπως ξέρεις, λατρεύει ό,τι νέο κυκλοφορεί και θέλει να το έχει. Πώς ικανοποιείς, όμως, μια τέτοια γυναίκα; Κάνοντάς της δώρο items στο απόλυτο χρώμα της νέας χρονιάς: στο Viva Magenta.

https://www.instagram.com/p/CfXaGQprafd

Ποιο κόκκινο; Το Viva Magenta είναι το χρώμα του 2023 και η τέλεια επιλογή κραγιόν για το ρεβεγιόν

Στην παρακάτω λίστα έχω συγκεντρώσει διάφορα προϊόντα ομορφιάς, από σκιές και ρουζ, μέχρι skincare και κραγιόν σε απόχρωση Viva Magenta. Σε αυτό το χρώμα που παίζει ανάμεσα στο κλασικό κόκκινο και στο φούξια-ροζ, συνδυάζοντας έτσι το διαχρονικό με το μοντέρνο. Και που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, σε όλες τις επιδερμίδες. Σε ξανθές και μελαχρινές, σε κορίτσια με ανοιχτό ή σκούρο τόνο δέρματος.

Viva Magenta Beauty! Ο απόλυτος οδηγός αγοράς για τις trendsetters φίλες σου

loreal_maska_magenta.JPG

L’ORÉAL PARIS, BOTANICALS ROSE & GERANIUM MASK

Η πιο wow μάσκα για βαμμένα μαλλιά! Περιέχει έλαιο ροδοπέταλων και αιθέριο έλαιο γερανίου, που προσφέρει εντατική προστασία στο χρώμα, αναζωογόνηση και λάμψη.

nyx_magenta_gift.jpg

NYX PROFESSIONAL MAKEUP, SUEDE MATTE LIPSTICK, ΑΠΟΧΡΩΣΗ Clinger

Αυτό το πολύ απαλό και ελαφρύ κραγιόν προσδίδει στα χείλη πουδρένιο ματ χρώμα, ενώ η πανέμορφη συσκευασία του είναι στολισμένη με καρδιές.

charlotte_rouz.JPG

CHARLOTTE TILBURY, Pillow Talk Multi-Glow Blush, ΑΠΟΧΡΩΣΗ colour of dreams

Το πιο φρέσκο, φωτεινό προϊόν για μάγουλα και χείλη, που πηγαίνει σε όλες και είναι ιδανικό για κάθε περίσταση.

1671611199719-695636712-caudalie_magenta.jpg

CAUDALIE, Thé des Vignes Gift Set

Περιέχει το μεθυστικό Fresh Fragrance σε κανονικό μέγεθος και την Hyaluronic Nourishing Body Lotion για αξεπέραστη ενυδάτωση σε όλο το σώμα. Κι όλα αυτά στο απόλυτο Viva Magenta χρώμα του 2023.

seventeen_magenta.JPG

SEVENTEEN, STUDIO RAPID DRY LONGLASTING COLOR, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 72

Γιατί... μια trendsetter δεν αντέχει χωρίς μια πινελιά Viva Magenta στα νύχια της. Και αυτό το superb βερνίκι θα της το χαρίσει!

mac_magenta_kragion.jpg

MAC, POWDER KISS LIQUID LIPCOLOUR, ΑΠΟΧΡΩΣΗ Make It Fashun!

Ένα κραγιόν-μείγμα από συστατικά ενυδάτωσης και με υφή πούδρας, που προσφέρει εξαιρετική απαλότητα, ευελιξία και εφαρμογή για απαλά και μαλακά χείλη όλη μέρα.

nars_magenta_skia.JPG

NARS, Single Eyeshadow, ΑΠΟΧΡΩΣΗ Ishta

Η τέλεια magenta σκιά. Οι καθαρές χρωστικές που περιέχει δημιουργούν πλούσιο χρώμα με πρωτόγνωρη ένταση. Για βλέμμα που μαγνητίζει.

nuxe_magenta_krema.JPG

NUXE, Merveillance Lift

Συσφικτική κρέμα με βελούδινη αίσθηση για κανονική και ξηρή επιδερμίδα. Με το εξαιρετικά επανορθωτικό έλαιο από μικροφύκη, ενδυναμώνει τη δομή της επιδερμίδας και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου IV μειώνοντας το βάθος και τον αριθμό των ρυτίδων.

pixie_magenta_blush.JPG

PIXI, On-The-Glow Blush, Tinted Moisturising Stick, ΑΠΟΧΡΩΣΗ GLOW 'ON-THE-GLOW BLUSH RUBY

Ενυδατικό/αντιγηραντικό ρουζ-stick με εστέρες ρετινοϊκού οξέος, ρετινόλη ενθυλακωμένη σε λιποσώματα και εκχύλισμα γαλαζοπράσινων φυκών, που βοηθά στην καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης, στη βελτίωση της εμφάνισης του κηλιδωμένου δέρματος, ενώ χαρίζει φρέσκια όψη στην επιδερμίδα.

bobbi_brown_magenta_molivi.JPG

BOBBI BROWN, LIP PENCIL, ΑΠΟΧΡΩΣΗ ROSE

Για τέλειο, Viva Magenta περίγραμμα στα χείλη πριν απλωθεί το απόλυτο Viva Magenta κραγιόν.