Αυτές οι κρέμες προσώπου χαρίζουν ένα φυσικό εφέ lifting και επαναφέρουν τη σφριγηλότητα

Ευαγγελία Αλπίδου
Αυτές οι κρέμες προσώπου χαρίζουν ένα φυσικό εφέ lifting και επαναφέρουν τη σφριγηλότητα
Matteo Scarpellini/launchmetrics.com/spotlight

Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα η επιδερμίδα ανακτά την χαμένη ενυδάτωση, την ελαστικότητα και παρατηρείται ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου.

Αν θέλουμε να αναστείλουμε τα σημάδια του χρόνου από την επιδερμίδα του προσώπου, η περιποίηση είναι το Α και το Ω που δεν πρέπει να παραλείπεται από την καθημερινότητά μας. Ο καθαρισμός, η απολέπιση και η εντατική ενυδάτωση είναι τα τρία βήματα που έχει ανάγκη η επιδερμίδα του προσώπου.

Οι εξωτερικές επιθέσεις, η έκθεση στον ήλιο, το άγχος και το στρες σε βάθος χρόνου μειώνουν την ελαστικότητα και προκαλούν χαλάρωση του δέρματος. Πέρα από την αντηλιακή προστασία που συνιστάται χειμώνα-καλοκαίρι. Ναι, με συννεφιά και βροχή! Ο ήλιος δεν φεύγει ποτέ από τη θέση του. Eίναι σημαντικό να χρησιμοποιείς στην skincare routine σου, ενυδατικές κρέμες οι οποίες θα προσφέρουν στην επιδερμίδα του προσώπου θρέψη, φροντίδα, ενυδάτωση και σφιγηλότητα.

Οι ενυδατικές κρέμες που υπάρχουν στην αγορά έχουν στοχευμένη δράση σύσφιξης, ενώ προσφέρουν στην επιδερμίδα ένα εφέ φυσικού lifting. Δηλαδή, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα η επιδερμίδα ανακτά την χαμένη ενυδάτωση, την ελαστικότητα και παρατηρείται ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου.

pexels-anna-shvets-5069397.jpg

Ειδικά αυτή την περίοδο που το μακιγιάζ σε συντροφεύει από το πρωί έως το βράδυ στα events, στις εκδηλώσεις και στα glam parties back to back, η επιδερμίδα του προσώπου έχει ανάγκη από εντατική φροντίδα και περιποίηση. Όσο κουρασμένη κι αν είσαι, μην κάνεις το λάθος και κοιμηθείς βαμμένη. Να θυμάσαι, ότι η πρωινή skincare routine δίνει περισσότερη έμφαση στην προστασία της επιδερμίδας από τις εξωτερικές επιθέσεις, ενώ στη βραδινή περιποίηση το δέρμα είναι καθαρό, αναπνέει σωστά και έχει όλο τον απαραίτητο χρόνο για να ανανεωθούν ξανά τα κύτταρα του.

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες που αγαπάμε να χρησιμοποιούμε ξανά και ξανά πρωί και βράδυ, γιατί χαρίζουν στην επιδερμίδα ένα φυσικό εφέ lifting. Ρίξε μία ματιά...