Η κορδέλα είναι το hot αξεσουάρ για τα χτενίσματα των γιορτών και η Κατερίνα Καινούργιου λέει ναι

Μπορείς να επιλέξεις να τη συνδυάσεις με μία πιο athleisure εμφάνιση ή ακόμα και να απογειώσεις τα office looks σου το πρωί στο γραφείο.

Η κορδέλα είναι το αξεσουάρ που έχουμε συνδυάσει με την παιδική μας ηλικία. Μπορεί τότε να το φορούσαμε με το ζόρι στα μαλλιά μας, αλλά τα τελευταία χρόνια θεωρείται ένα chic αξεσουάρ το οποίο επιλέγουν όλα τα it girls στις εμφανίσεις τους. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, με ένα μόνο item έχεις το τέλειο stylish χτένισμα σε χρόνο dt.

H μάσκα, το λάδι και τι άλλο πρέπει να κάνεις για έχεις λαμπερά μαλλιά στα γιορτινά χτενίσματα

Είναι το αγαπημένο αξεσουάρ της Blair Waldorf που γνωρίσαμε μέσα από τη δημοφιλή σειρά, του Gossip Girl. Οι κορδέλες έχουν κάνει ένα δυνατό comeback, αφού ταιριάζουν τέλεια σε όλα τα μήκη μαλλιών και σε κάθε μα κάθε περίσταση. Μπορείς να επιλέξεις να τις συνδυάσεις με μία πιο athleisure εμφάνιση ή ακόμα και να απογειώσεις τα office looks σου το πρωί στο γραφείο.

https://www.instagram.com/p/CzHeXChtT9M/

Η Κατερίνα Καινούργιου, επιλέγει κάθε φορά μοναδικά χτενίσματα τα οποία ολοκληρώνουν τέλεια τα outfits της στο πλατό της εκπομπής της. Οι περίτεχνοι κότσοι είναι από τα αγαπημένα της hairstyles. Αυτή τη φορά όμως μας έδειξε κάτι διαφορετικό. Συγκεκριμένα, επέλεξε μία κορδέλα για να ολοκληρώσει το χτένισμα της. Συνδύασε τη μαύρη κορδέλα με το μαύρο φόρεμα της. Η Κατερίνα, με το συγκεκριμένο αξεσουάρ έκανε την εμφάνισής ακόμα πιο girly. Για να απογειώσει το beauty look της, δημιούργησε ένα έντονο μαύρο cat eye makeup, το οποίο τόνιζε το πράσινο χρώμα των ματιών της.

katken.png

Η κορδέλα στα μαλλιά είναι μία εύκολη και γρήγορη επιλογή η οποία μπορεί να απογειώσει ακόμα και τα πιο βαρετά χτενίσματα. Μιας και βρισκόμαστε στον πιο festive μήνα του χρόνου, αυτή είναι η ευκαιρία για να συνδυάσεις το αξεσουάρ από τα 90's με τα λαμπερά looks των γιορτών. Επίλεξε μία κορδέλα με στρας και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχεις δημιουργήσει το πιο σύγχρονο και stylish χτένισμα.

Extra tip: Είναι το αξεσουάρ που θα σε βοηθήσει να πεις goodbye στις bad hair days σου.