Secret santa beauty edition: Τα δώρα που δεν θα τινάξουν το budget στον αέρα

Ευαγγελία Αλπίδου
Secret santa beauty edition: Τα δώρα που δεν θα τινάξουν το budget στον αέρα
Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

Αυτά είναι τα must have προϊόντα ομορφιάς που θα χαρίσουν χαμόγελα στα αγαπημένα σου πρόσωπα τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ λατρεύω το secret santa! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το secret santa είναι μία δυτική παράδοση που αφορά τα Χριστούγεννα. Τα μέλη μιας ομάδας κάνουν μεταξύ τους μία κλήρωση και παίρνουν δώρο όχι σε όποιον θέλουν, αλλά στο άτομο που τους τύχει. Βέβαια, όλη αυτή η διαδικασία παραμένει κρυφή μέχρι την ανταλλαγή των δώρων. Αυτό από μόνο του έχει πολύ πλάκα και σε κρατάει σε μεγάλη αγωνία. Τα δώρα μπορεί να έχουν συμβολικό χαρακτήρα ακόμα και χιουμοριστικό, ο καθένας μπορεί να επιλέξει, ό,τι θέλει.

4 trends στο μακιγιάζ που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας το 2024

Αν, λοιπόν, έχεις κάνει secret santa με τις φίλες σου και δεν ξέρεις τι δώρο να επιλέξεις σου έχουμε εμείς τη λύση. Ως beauty addicts, θα μιλήσουμε για beauty δώρα! Τα δώρα ομορφιάς τα αγαπάμε όλες οι γυναίκες και ποτέ δεν είναι αρκετά αυτά που ήδη έχουμε. Μετά από μία έρευνα αγοράς που κάναμε, βρήκαμε τα πιο cute και χρήσιμα beauty δώρα που δεν θα τινάξουν το budget στον αέρα. Είναι must have προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ.

Plumping gloss

KYLIE-COSMETICS-PLUMPING-GLOSS.png

KYLIE COSMETICS, PLUMPING GLOSS

Όλες λατρεύουμε τα lip gloss, κάνουν τα χείλη να φαίνονται συνεχώς ζουμερά και ενυδατωμένα. Το plumping gloss όμως έχουν τη δυνατότητα να χαρίζουν μια αναζωογονητική αίσθηση διόγκωσης των χειλιών που κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο μεγάλα. Juicy χείλη σε χρόνο dt! Με αυτό το δώρο όλες θα θέλουν να είσαι ο secret santa τους!

Mascara

MAYBELLINE-The-Falsies-Surreal-Extensions-Mascara.png

MAYBELLINE, THE FALSIES SURREAL EXTENSIONS MASCARA

Μία μαύρη mascara είναι πάντα χρήσιμη! Είναι ένα από τα must have προϊόντα που χρησιμοποιούμαι συνέχεια στην καθημερινότητά μας. Η συγκεκριμένη Falsies Surreal, της Maybelline, χαρίζει πυκνές βλεφαρίδες με έξτρα όγκο με μία κίνηση.

Σετ περιποίησης σώματος

L'OCCITANE-ESSENTIAL-CHERRY-BLOSSOM-TRIO-HOLIDAY-ORNAMENT.png

L'OCCITANE, ESSENTIAL CHERRY BLOSSOM TRIO HOLIDAY ORNAMENT

Τα σετ δώρου είναι πάντα τα καλύτερα, γιατί περιέχουν πολλά beauty items μαζί. Ένα σετ περιποίησης σώματος θα χαρίσει στη φίλη σου μία απαλή επιδερμίδα και θα την γεμίσει με αυτοπεποίθηση κάθε φορά που θα φοράει τα festive φορέματα των Χριστουγέννων.

Κρέμα ματιών

CLINEA-Anti-Puff-Stuff-Krema-Matiwn-Gia-Lampsh.png

CLINEA, ANTI PUFF STUFF EYE CREAM

Η κρέμα ματιών είναι το hero beauty item της κάθε γυναίκας. Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητη με αποτέλεσμα η οποιαδήποτε κούραση να φαίνεται. Η κρέμα ματιών έχει τη δυνατότητα να χαρίζει φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα. Μετά από τα ξενύχτια και τα x-mas parties είναι το boost που χρειάζεται η επιδερμίδα του προσώπου.

Αξεσουάρ μαλλιών

HandM-HAIR-CLIP-BOW-WITH-SPARKLE.png

H&M, HAIR CLIP BOW WITH SPARKLE

Τα αξεσουάρ μαλλιών μπορούν να απογειώσουν ακόμα και τα πιο βαρετά μαλλιά. Ένα hair clip με στρας θα ολοκληρώσει τα festive χτενίσματα σου. Μην το σκέφτεσαι είναι το τέλειο δώρο!

Ορός προσώπου

Ένας ορός είναι πάντοτε απαραίτητος, σε κάθε ηλικία, και ο ορός GoodLife by Gina THE SERUM, προλαμβάνει και ταυτόχρονα αντιμετωπίζει τα σημάδια της γήρανσης, αλλά και την ανομοιόμορφη υφή της επιδερμίδας. Περιέχει καινοτόμα πεπτίδια από κέδρο, φυσικής προέλευσης, τα οποία αναζωογονούν την επιδερμίδα και επαναφέρουν την ελαστικότητά της.