Η Κατερίνα Καινούργιου ξέρει πώς να φορέσει το κόκκινο κραγιόν και μετά τις γιορτές

Ευαγγελία Αλπίδου

Το κόκκινο κραγιόν είναι το απόλυτο σύμβολο της θηλυκότητας που μπορεί να φορεθεί χειμώνα-καλοκαίρι, με κάθε outfit και σε οποιοδήποτε περίσταση.

Ήρθε η ώρα να καταρριφθεί ένας μύθος! Το κόκκινο κραγιόν δεν είναι μόνο για τις γιορτές. Το κόκκινο κραγιόν είναι το απόλυτο σύμβολο της θηλυκότητας που μπορεί να φορεθεί χειμώνα-καλοκαίρι, με κάθε outfit και σε οποιοδήποτε περίσταση. Η ιστορία του προέρχεται από τα αρχαία χρόνια της Κλεοπάτρας (όχι με την περιστρεφόμενη μορφή που το έχουμε συνηθίσει τώρα), ενώ στην αρχαία Ελλάδα κόκκινα χείλη έπρεπε να έχουν μόνο οι ιερόδουλες για να ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες γυναίκες. Στη συνέχεια, από το 1900 και μετά άρχισε να επαναπροσδιορίζεται η αξία του... Η Marilyn Monroe και η Elizabeth Taylor το έκαναν super δημοφιλή και το έκαναν να μοιάζει απίστευτα θηλυκό και σέξι.

We are calling it! Η καφέ mascara θα αντικαταστήσει τη μαύρη το 2024

Luisaviaroma-clp-PO-S24-106.jpg

Το κόκκινο κραγιόν μπορεί να φορεθεί και τις 365 μέρες του χρόνου

Σύμφωνα και με τα παραπάνω, μπορούμε αναμφίβολα να χαρακτηρίσουμε το κόκκινο κραγιόν all time classic. Στη σημερινή εποχή, το κόκκινο κραγιόν υπάρχει σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ. Είναι το κραγιόν που μπορεί να πρωταγωνιστήσει ακόμα και μόνο του χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Είναι αρχοντικό, διαχρονικό και οι αποχρώσεις του ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις ημέρες των Χριστουγέννων. Το κόκκινο κραγιόν μπορεί να αναδείξει τέλεια τα festive look των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να φορεθεί και τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου.

Milky Way: 7 manicure με το πιο chic χρώμα που κάνει τα νύχια να φαίνονται περιποιημένα

415163488_18409093963055557_3409315353752526671_n.jpg

@katken85

Η Κατερίνα Καινούργιου, ξέρει πολύ καλά πώς να φορέσει το κόκκινο κραγιόν και μετά τις γιορτές. Η παρουσιάστρια του ALPHA, ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ της με ένα μαύρο μάξι φόρεμα το οποίο είχε ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο στον λαιμό. Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα στην συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν τα κόκκινα σαγηνευτικά χείλη της τα οποία ήταν matchy-matchy με το χρώμα του τριαντάφυλλου. Το υπόλοιπο μακιγιάζ ήταν σε γήινες αποχρώσεις, ενώ τα μαλλιά της ήταν ελαφρώς wavy. Θα την χαρακτηρίζαμε μία super chic εμφάνιση που αποπνέει θηλυκότητα και δυναμισμό.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις τη σωστή απόχρωση κόκκινου η οποία θα ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σου. Μην ανησυχείς, δεν θα σε αφήναμε έτσι! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο hot κόκκινα κραγιόν που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Ρίξε μια ματιά...