5 beauty resolutions που δεν πρέπει να λείπουν από τη λίστα σου το 2024

5 beauty resolutions που δεν πρέπει να λείπουν από τη λίστα σου το 2024

Η περιποίηση τους εαυτού μας θα γεμίσει με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό το κάθε μας βήμα.

Nea year, new goals! Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πόσο γρήγορα πέρασε το 2023. Αυτές τις μέρες, λοιπόν, σκεφτόμαστε τους νέους στόχους και τα πράγματα που θέλουμε να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά.

Ο κόσμος της ομορφιάς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει από τη λίστα με τα resolutions. Η περιποίηση τους εαυτού μας θα γεμίσει με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό το κάθε μας βήμα. Επιπλέον, είναι σημαντικό μέσα στη χρονιά να κάνουμε σωστό προγραμματισμό για να κλείσουμε τουλάχιστον δύο φορές ραντεβού για τον καθαρισμό της επιδερμίδας μας.

Μην ανησυχείς! Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ! Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει 5 beauty resolutions που πρέπει να έχουμε ψηλά στην λίστα σου το 2024. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Μακριά curtain bangs: Το δημοφιλές κούρεμα της νέας χρονιάς ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου

pexels-koolshooters-7143204.jpg

Να χρησιμοποιούμε πάντα αντηλιακό προσώπου

Το αντηλιακό του προσώπου όπως έχουμε πει ξανά και ξανά πρέπει να το χρησιμοποιούμαι χειμώνα-καλοκαίρι, ακόμα και με συννεφιά και βροχή. Ο ήλιος είναι πάντα εκεί στη θέση του! Το αντηλιακό είναι το πρώτο προϊόν που εφαρμόζουμε σε καθαρή επιδερμίδα πριν ξεκινήσουμε το μακιγιάζ.

Να προσέχουμε τον τρόπο ζωής μας

Η γυμναστική, η διατροφή και η περιποίηση της επιδερμίδας μας είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε focus το 2024. Επιπλέον, είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε skincare προϊόντα τα οποία είναι φυσικής προέλευσης και έχουν τη δυνατότητα να αυξάνουν την ενυδάτωση και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Αυτή τη χρονιά είναι σημαντικό να έχουμε στο νεσεσέρ μας τα κατάλληλα skincare προϊόντα τα οποία θα αναζωογονήσουν την επιδερμίδα.

THE-SERUM-Oros-Anazwogonhshs.png

GOOD LIFE BY GINA, THE SERUM

Self care sessions με μάσκες

Πολλές φόρες ο χρόνος που έχουμε στην καθημερινότητά μας δεν μας είναι αρκετός. Αυτό όμως δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία και να αμελούμε τελείως την skincare routine. Οι υφασμάτινες μάσκες, τα scrub και οι μάσκες λάμψης είναι μερικά προϊόντα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε νεσεσέρ. Σε χρόνο dt μεταμορφώνουν την όψη της επιδερμίδας.

Να πλένουμε τα πινέλα μας

Η καθαριότητα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Τα πινέλα απορροφούν σαν σφουγγάρι τις βρωμιές, τα βακτήρια και τις σκόνες, τα οποία έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εμφανίζονται σπυράκια και στη χειρότερη να δημιουργηθεί μία δερματική μόλυνση. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να πλένουμε 2-3 φορές την εβδομάδα τα πινέλα του μακιγιάζ μας, αναλόγως πάντα και με τη χρήση που τους κάνουμε.

Να χρησιμοποιούμε μεταξωτές μαξιλαροθήκες

Τέλος, οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες κάνουν καλό σε μαλλιά και δέρμα. Συγκεκριμένα, το μετάξι διατηρεί την υγρασία, ενώ μειώνει την τριβή της τρίχας και αποτρέπει το φριζάρισμα. Έτσι, βοηθάει να έχουμε όμορφα, υγιή μαλλιά. Επιπλέον, οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες διατηρούν την επιδερμίδα δροσερή και μειώνουν την υπερβολική εφίδρωση. Το μετάξι, λοιπόν, ελαχιστοποιεί τα σημάδια και αφήνει μία μεταξένια επιδερμίδα.