Το κραγιόν της Φαίης Σκορδά μπορεί να αναβαθμίσει κάθε look

Τα κόκκινα χείλη είναι αισθησιακά, ρομαντικά και σέξι.

Η πτώση της θερμοκρασίας τις τελευταίες μέρες μας έχει βάλει σε χειμερινό mood. Σχεδόν σε ένα μήνα έχουμε Χριστούγεννα. Γούνινα πουλόβερ και παλτό θα μας συντροφεύουν από το πρωί έως το βράδυ σε κάθε μας εμφάνιση. Πολλές γυναίκες ήδη έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν τι θα φορέσουν τις μέρες των γιορτών, στο ρεβεγιόν και στις εξόδους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Υπάρχει όμως κάτι που μπορεί να αναδείξει ακόμα και την πιο casual εμφάνιση. Το κόκκινο κραγιόν. Το κόκκινο κραγιόν είναι αναμφίβολα το must χρώμα της σεζόν. Τα κόκκινα χείλη είναι αισθησιακά, ρομαντικά και σέξι. Είναι ένα χρώμα που αποπνέει θηλυκότητα και δυναμισμό. Ακόμα και μόνο του να φορεθεί ξέρει να τραβάει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις, γιατί πολύ απλά είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής!

Vaquera-bks-F23-019.jpg

Το κόκκινο κραγιόν μπορεί να αναδείξει το πιο athleisure look

Ο must συνδυασμός που δεν χάνει ποτέ είναι με το μαύρο eyeliner. Αν θέλεις ένα chic και μίνιμαλ μακιγιάζ, δημιούργησε ένα cat eye look και πρόσθεσε στα χείλη σου το κόκκινο κραγιόν. Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο... είσαι έτοιμη! Η Φαίη Σκορδά, μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, μας έδειξε πώς το κόκκινο κραγιόν μπορεί να απογειώσει ακόμα και την πιο athleisure εμφάνιση.

404597841_878576847113455_807771242199460331_n.jpg

@fayskorda

Η Φαίη, φόρεσε ένα ριγέ navy suit set με sneakers και στο μακιγιάζ της επέλεξε το κόκκινο κραγιόν ως τον απόλυτο πρωταγωνιστή. Το υπόλοιπο μακιγιάζ ήταν σε ουδέτερες, clean αποχρώσεις έχοντας ελαφρώς τονισμένο το βλέμμα της. Το κόκκινο κραγιόν, χάρισε αμέσως ένα level up στο casual look της κάνοντάς το ιδανικό για οποιαδήποτε περίσταση.

Για παράδειγμα, αν είσαι στο γραφείο και έχεις κανονίσει early drinks μετά τη δουλειά, το κόκκινο κραγιόν είναι το beauty item που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Προσοχή! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις πριν χρησιμοποιήσεις το κόκκινο κραγιόν είναι το περίγραμμα. Επειδή είναι ένα αρκετά έντονο χρώμα μετράει ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια. Σχεδίασε το περίγραμμα, γέμισε τα χείλη σου και στη συνέχεια πρόσθεσε το κόκκινο κραγιόν. Το κόκκινο μολύβι χειλιών θα κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο σταθερό.

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο σταθερά κόκκινα κραγιόν που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά και θα σου χαρίσουν έντονα και φλογερά χείλη όπως της Φαίης Σκορδάς.