4 εύκολα & stylish χτενίσματα που δεν τα αγγίζει ο αέρας και η βροχή

Ευαγγελία Αλπίδου
4 εύκολα & stylish χτενίσματα που δεν τα αγγίζει ο αέρας και η βροχή
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Τα παρακάτω χτενίσματα θα σε κάνουν να πεις bye bye στο φριζάρισμα και στην υγρασία.

Ο συννεφιασμένος καιρός είναι ωραίος όταν κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ σου και πίνεις ζεστή σοκολάτα. Όταν είναι να βγεις έξω στο κρύο για να πας στη δουλειά ή σε εξωτερικές δουλειές, είναι ένας εφιάλτης. Ο αέρας, η βροχή και η υγρασία μπορούν σε δευτερόλεπτα να κάνουν τα μαλλιά σου να φαίνονται αχτένιστα. Το χτένισμα, δηλαδή, που πάλευες να πετύχεις μία ώρα μπροστά στον καθρέφτη, πήγε στράφι.

Μην ανησυχείς! Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ! Έχουμε λάβει τα μέτρα μας και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτές τις συννεφιασμένες μέρες με αέρα και βροχή. Έχουμε βρει 4 αδιάβροχα ultra chic χτενίσματα τα οποία θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε όλες τις περιστάσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα προστατεύσουν τα μαλλιά σου από τις καιρικές συνθήκες και θα σε κάνουν να πεις bye bye στο φριζάρισμα και στην υγρασία. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να δεις τα πιο stylish και εύκολα hairstyles που έχουμε ετοιμάσει για εσένα. Εσύ, ποιο θα επιλέξεις σήμερα;

Half up

Givenchy-bks-S24-008.jpg

Το half up είναι ένα χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε περίσταση και σε κάθε μήκος μαλλιών. Χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση και πιάσε τα μισά μία μικρή αλογοουρά προς τα πίσω. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα αφήσεις ίσια κάτω ή χαλαρά waves. Αν θες να χαρίσεις μία έξτρα πινελιά μπορείς να προσθέσεις μία στέκα και να δημιουργήσεις ένα iconic hairstyle.

Χαμηλή αλογοουρά

Zimmermann-clp-F23-048-(2).jpg

Η χαμηλή αλογοουρά είναι ένα ultra chic χτένισμα το οποίο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στις night out εξόδους σου. Αντί για το κλασικό λαστιχάκι πρόσθεσε μία κορδέλα και δημιούργησε ένα big bow. Μέσα σε χρόνο dt θα έχεις χαρίσει ένα level up στην boring ponytail σου.

High bun

Milano-str-S24-0231.jpg

Αν θες ένα πιο παιχνιδιάρικο hairstyle, δημιούργησε μικρά κοτσιδάκια και πιάσε τα μαλλιά σου όλα μαζί προς τα πίσω, έναν ψηλό κότσο. Είναι ένα χτένισμα που επιλέγουν όλα τα it girls για να αναδείξουν τα casual και formal looks τους.

XL πλεξούδα

Paris-HC-str-S23-0566-(1).jpg

Αφιέρωσε λίγο χρόνο και δημιούργησε μία XL πλεξούδα. Για να πετύχεις αυτό το glossy εφέ που ταιριάζει με τη rainy day, μπορείς να προσθέσεις λίγο λάδι μαλλιών στην κορυφή των μαλλιών. Το χτένισμα αυτό θα σε κάνει να πεις αντίο στις bad hair days!