Γκρι manicure: 7 nails arts που ταιριάζουν με τον moody καιρό σήμερα

Ευαγγελία Αλπίδου

Άλλοι υποστηρίζουν ότι το γκρι συμβολίζει την απλότητα, τη γνώση και τη σοφία και μπορεί να αντικαταστήσει το μαύρο και το λευκό.

Τι πράγμα είναι κι αυτό να έχει ηλιόλουστες μέρες τις καθημερινές και να βρέχει τα σαββατοκύριακα που θες να πας μία εκδρομή; Απρόβλεπτος καιρός! Δεν πρέπει όμως να σε πτοεί... Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι που μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση. Τέτοιες μέρες είναι ιδανικές, για να διαβάσεις ένα ωραίο βιβλίο στον καναπέ, να κάνεις γυμναστική στο σπίτι ή να μαζευτείς να δεις ταινία μαζί με τους αγαπημένους σου φίλους.

Βέβαια, αν δε θέλεις να κάνεις τίποτα από τα παραπάνω... εμείς το beauty department του Queen, σου έχουμε τη λύση! Σήμερα, δεν είναι μια οποιαδήποτε ημέρα. Σήμερα, είναι Κυριακή! Που σημαίνει, ότι θα μιλήσουμε για νύχια! Όχι, όμως για οποιοδήποτε nail art. Θα μιλήσουμε για το γκρι manicure που είναι matchy-matchy με τον moody καιρό σήμερα.

https://www.instagram.com/reel/CzwOlzFMdBa/

Έχεις πρόβλημα με τους μαύρους κύκλους; 8 κρέμες ματιών που κάνουν θαύματα

Τι συμβολίζει το γκρι;

Η αλήθεια είναι πως οι απόψεις διίστανται για τον συμβολισμό του γκρι χρώματος. Άλλοι υποστηρίζουν ότι το γκρι συμβολίζει την απλότητα, τη γνώση και τη σοφία και μπορεί να αντικαταστήσει το μαύρο και το λευκό. Μερικοί από την άλλη, λένε ότι το γκρι αρέσει σε εσωστρεφείς ανθρώπους. Εσύ σε ποιο από τα δύο team ανήκεις;

Δεν χρειάζεται να μας απαντήσεις! Το σίγουρο είναι ότι το γκρι ταιριάζει τέλεια με τη χρωματική παλέτα που επικρατεί στα looks της σεζόν. Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει 7 γκρι manicure για κάθε γούστο. Για εσένα που προτιμάς το minimal, διακριτικά σχέδια, αλλά και για εσένα που θέλεις αυτό το κάτι διαφορετικό.
Happy Sunday Queen!