Ροδαλά ζυγωματικά: 4 tips για να εφαρμόσεις σωστά το ρουζ

Ευαγγελία Αλπίδου
Ροδαλά ζυγωματικά: 4 tips για να εφαρμόσεις σωστά το ρουζ
Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

7 ρουζ σε μορφή στικ για να πετύχεις ένα φρέσκο και δροσερό μακιγιάζ.

Το ρουζ είναι το προϊόν που μπορεί με μία μόνο κίνηση να κάνει την κουρασμένη επιδερμίδα να φαίνεται απίστευτα fresh και δροσερή. Χαρακτηρίζεται ως ένα multitasker προϊόν γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα ζυγωματικά, στα μάτια και στα χείλη και να φωτίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Εδώ στο beauty department του queen έχουμε μία ιδιαίτερη αγάπη στα blush σε μορφή στικ. Τα ρουζ σε μορφή στικ εφαρμόζονται πάρα πολύ εύκολα και στη σωστή ποσότητα. Έτσι, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για λάθος στο μακιγιάζ σου.

Girl Crush: Γνωρίζουμε το beauty tip της Taylor Swift για κόκκινα χείλη που διαρκούν όλη μέρα

Σήμερα αποφασίσαμε, λοιπόν, να μοιραστούμε μαζί σου πέντε εύκολα blush hacks τα οποία θα σε βοηθήσουν να εφαρμόσεις σωστά το ρουζ. Μπορεί να σου φαίνεται εύκολο, αλλά αν τοποθετήσεις σε λάθος σημείο το ρουζ μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα και να κάνει το πρόσωπό σου να φαίνεται πλατύ ακόμα κι αν έχεις γωνίες.

Luisa-Spagnoli-bty-S19-001.jpg

Ρουζ σε μορφή στικ

Τα ρουζ σε μορφή στικ είναι πιο εύκολα και ευέλικτα στη χρήση τους. Μπορείς να τα εφαρμόσεις με τα δάχτυλα και να δημιουργήσεις το τέλειο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου. Πρόσθεσε ένα έντονο χρώμα στα μάτια, τα χείλη και τα ζυγωματικά και δημιούργησε ένα νεανικό αποτέλεσμα που θα σε κάνει να πεις bye bye στην κουρασμένη όψη της επιδερμίδα σου.

Εφάρμοσέ το ρουζ στο σωστό σημείο

Στα 90s και στα 00s τοποθετούσαν το ρουζ πάνω στα μήλα του προσώπου. Πλέον, η εφαρμογή σε εκείνο το σημείο θεωρείται ξεπερασμένη! Τα trends θέλουν το ρουζ να τοποθετείται πάνω ακριβώς στο κόκαλο στα ζυγωματικά του προσώπου. Το ρουζ σε εκείνο το σημείο δημιουργεί ένα φυσικό, ανορθωμένο βλέμμα και ένα lifting up στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου.

The Queen's Experts: 4 pro tips για να φροντίζεις σωστά τα μαλλιά σου

Βρες το σωστό τόνο για την επιδερμίδα σου

Αν έχεις ανοιχτή επιδερμίδα επίλεξε ένα ρουζ σε ροζ απόχρωση, ενώ αν έχεις σταρένια επιδερμίδα οι ροδακινί υποτόνοι θα ταιριάξουν τέλεια με το δέρμα σου. Τέλος, οι πιο σκούρες επιδερμίδες δένουν με ρουζ τα οποία έχουν πορτοκαλί τόνους. Γι' αυτό επίλεξε το κατάλληλο για εσένα!

Ρουζ vs Bronzer

Το ρουζ έχει τη δυνατότητα να χαρίζει μία ζωντάνια και φρεσκάδα στο δέρμα, ενώ ταιριάζει τέλεια με ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Από την άλλη, το bronzer δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι η επιδερμίδα είναι ηλιοκαμένη από τις ακτίνες του ήλιου. Το bronzer μπορεί να τονίσει ακόμα περισσότερο την μαυρισμένη επιδερμίδα, γι' αυτό είναι ένα προϊόν που αγαπάμε να χρησιμοποιούμαι τους καλοκαιρινούς μήνες, χαρίζοντας στην επιδερμίδα αυτή τη χρυσαφένια όψη. Παρόλα αυτά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα δύο προϊόντα μαζί και να δημιουργήσεις ένα απαλό sunkissed makeup look χειμώνα-καλοκαίρι.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά ρουζ σε υγρή μορφή για να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου.