Editor’s Choice: 5 προϊόντα ομορφιάς που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Ευαγγελία Αλπίδου
Editor’s Choice: 5 προϊόντα ομορφιάς που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα

Η βουργουνδί mascara χαρίζει ένα smoothy αποτέλεσμα που κάνει το βλέμμα να φαίνεται πιο ξεκούραστο.

Αν είσαι beauty lover τότε αξίζει να αφιερώσεις λίγο χρόνο σε αυτό το άρθρο που έχουμε ετοιμάσει αποκλειστικά για εσένα. Ο κόσμος της ομορφιάς συνεχώς εξελίσσεται! Καθημερινά εμφανίζονται νέα beauty products τα οποία έρχονται να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και όμορφη! Εμείς στο beauty department, λατρεύουμε να δοκιμάζουμε συνεχώς προϊόντα ομορφιάς τα οποία στη συνέχεια τα προτείνουμε σε εσένα...

Διανύουμε τον δεύτερο μήνα του 2024 και ήδη έχουν προστεθεί στη λίστα ομορφιάς μας νέα προϊόντα που έχουν να κάνουν με τα μαλλιά, το μακιγιάζ και την περιποίηση της επιδερμίδας. Ασφαλώς, υπάρχουν και μερικά statement τα οποία συνεχίζουν να έχουν αποκλειστική θέση στην καθημερινότητά μας. Είσαι έτοιμη να μάθεις για τις νέες αγαπημένες μας προσθήκες;
Συνέχισε να διαβάζεις...

pexels-ivan-samkov-7161665.jpg

Βουργουνδί mascara - Maybelline

MAYBELLINE-Lash-Sensational-Sky-High-Mascara.png

MAYBELLINE, LASH SENSATIONAL SKY HIGH MASCARA

Η βουργουνδί mascara είναι ένα από τα προϊόντα που έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες στο TikTok. Το μπορντό χρώμα χαρίζει ένα smoothy αποτέλεσμα που κάνει το βλέμμα να φαίνεται πιο ξεκούραστο. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ και να απογειώσει οποιοδήποτε beauty look.

Σαμπουάν επανόρθωσης - Schwarzkopf

Schwarzkopf-GLISS-OIL-NUTRITIVE.png

SCHWARZKOPF, GLISS OIL NUTRITIVE

Το συγκεκριμένο σαμπουάν έχει μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας, καθώς θρέφει σε βάθος και κάνει τα μαλλιά να φαίνονται απίστευτα απαλά και λαμπερά. Όσο για τη μυρωδιά και τη φρεσκάδα που αφήνει... Σε κάνει να ξεχνάς να φορέσεις το αγαπημένο σου άρωμα.

Υγρή σκιά ματιών/ highlihter - LANCÔME

LANCOME-IDOLE-TINT.png

LANCÔME, IDOLE TINT

Το πρώτο multitasker προϊόν της LANCÔME είναι το idole tint. Πρόκειται, για μία υγρή σκιά πολλαπλών χρήσεων. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να φωτίσεις το βλέμμα και τα ζυγωματικά σου. Μία δοκιμή είναι αρκετή για να το λατρέψεις!

Για Ανάπλαση Δέρματος & Καταπράυνση - La Roche-Posay

La-Roche-Posay-Cicaplast-Baume-B5+.png

LA ROCHE POSAY, CICAPLAST BAUME B5+

Αυτή την εβδομάδα έχουμε προσθέσει στη beauty list μας ένα balm πολλαπλών οφελών που καταπραΰνει και προστατεύει το ερεθισμένο δέρμα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μετά το laser, το peeling ακόμα και σε μικροτραυματισμούς.

Κρέμα που εξουδετερώνει την ερυθρότητα - Dr. Jart

DR.-JART-Cicapair-Tiger-Grass-Color-Correcting-Treatment.png

DR. JART, CICAPAIR TIGER GRASS COLOR CORRECTING TREATMENT

Το συγκεκριμένο προϊόν έχει γίνει viral από τις beauty lovers στο TikTok. Πρόκειται για μία κρέμα που από πράσινη μετατρέπεται σε μπεζ και προσαρμόζεται στο φυσικό χρώμα της επιδερμίδας εξουδετερώνοντας την ερυθρότητα. Χαρίζει έναν ομοιόμορφο τόνο και λειτουργεί ενάντια στις ατέλειες.