Αυτές οι ενυδατικές με χρώμα θα πάρουν τον ρόλο του foundation σου

Ευαγγελία Αλπίδου
Αυτές οι ενυδατικές με χρώμα θα πάρουν τον ρόλο του foundation σου

7 ενυδατικές με χρώμα που θα φιξάρουν τις διχρωμίες και θα σου χαρίσουν μία natural επιδερμίδα.

Πολλές γυναίκες δεν θέλουν να χρησιμοποιούν foundation στην καθημερινότητά τους. Θέλουν ένα ελαφρύ αποτέλεσμα που θα βοηθήσει την επιδερμίδα τους να αναπνέει σωστά όλη την ημέρα. Παρόλα αυτά, έχουν ανάγκη από ένα προϊόν το οποίο θα φιξάρει τις διχρωμίες και θα τους χαρίζει μία natural επιδερμίδα. Ένα τέτοιο προϊόν είναι οι ενυδατικές κρέμες με χρώμα.

Έχεις λεπτά φρύδια; 7 διάφανα gel φρυδιών για τέλειο σχήμα και όγκο

Οι ενυδατικές κρέμες με χρώμα είναι ένα προϊόν 2 σε 1, γιατί προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και ελαφριά κάλυψη που «εξαφανίζει» τις ατέλειες. Έτσι, νιώθεις την επιδερμίδα σου συνέχεια ενυδατωμένη με μία ομοιόμορφη βάση η οποία σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Οι ενυδατικές κρέμες με χρώμα θα κάνουν το δέρμα σου να φαίνεται συνέχεια φωτεινό και λαμπερό, απομακρύνοντας τη ξηρότητα. Η επιδερμίδα σου θα ακτινοβολεί με αυτό το glossy εφέ που θα κάνει το δέρμα σου να φαίνεται ότι σφύζει από ζωντάνια και υγεία. Και για να σε προλάβω, αν θες ένα ματ αποτέλεσμα στην «περιοχή του Τ» πρόσθεσε ταμποναριστά λίγη πούδρα και... Voilà! Έχεις δημιουργήσει ένα ματ μακιγιάζ με ενυδατωμένη βάση.

pexels-boom-12585853-(1).jpg

Fringes are back! 5 κουρέματα με αφέλειες που πηγαίνουν σε κάθε τύπο μαλλιών

Extra tip: Οι ενυδατικές κρέμες με χρώμα είναι για κάθε τύπο επιδερμίδας. Ναι, ακόμα και για τις λιπαρές! Οι λιπαρές επιδερμίδες έχουν ανάγκη από ενυδάτωση. Οι λεπτόρευστες υφές που έχουν οι ενυδατικές κρέμες με χρώμα θα βοηθήσουν το δέρμα να αναπνέει σωστά και οι πόροι να μένουν ανοιχτοί και καθαροί από το πρωί ως το βράδυ.

Το καλύτερο σου το άφησα για το τέλος! Στην αγορά υπάρχουν ενυδατικές με χρώμα που διαθέτουν και δείκτη προστασίας SPF. Ο ήλιος είναι πάντα στη θέση του... Το αντηλιακό είναι απαραίτητο όλον το χρόνο, ακόμα και τις μέρες με συννεφιά και βροχή. Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει μερικές ενυδατικές με χρώμα και με δείκτη SPF οι οποίες υπόσχονται μία αψεγάδιαστη και βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα. Ρίξε μία ματιά...