Το καφέ μολύβι είναι το νέο μαύρο! 3 tips για να το χρησιμοποιήσεις στο μακιγιάζ σου

Ευαγγελία Αλπίδου
Το καφέ μολύβι είναι το νέο μαύρο! 3 tips για να το χρησιμοποιήσεις στο μακιγιάζ σου
Matteo Scarpellini/launchmetrics.com/spotlight

Το καφέ μολύβι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στα μάτια, στα φρύδια και στα χείλη. Δες παρακάτω...

Ήρθε η ώρα να αφήσεις στην άκρη το μαύρο μολύβι. Το καφέ μολύβι είναι το νέο μαύρο! Είναι το beauty προϊόν που ήρθε από τα 90s και 00s για να δημιουργήσει τα πιο σύγχρονα και fresh makeup looks. Το καφέ μολύβι είναι πολύ εύκολο στη χρήση του και δεν απαιτεί γνώσεις makeup artist. Είναι απαλό, κρεμώδες και εφαρμόζεται με μία μόνο κίνηση. Σε αντίθεση με το κλασικό μαύρο, το καφέ μολύβι ματιών χαρίζει ένα smoothy και γλυκό αποτέλεσμα που κάνει το βλέμμα να φαίνεται πιο ξεκούραστο.

Κοντό καρέ: 6 διαφορετικά στιλ για να βρεις το ιδανικό για εσένα

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στο καθημερινό μακιγιάζ, εφαρμόζοντάς το στην υγρή γραμμή του ματιού ή αν θες ένα grunge look μπορείς να δημιουργήσεις το τέλειο καφέ smokey eye look. Αν θες ένα πιο απαλό μακιγιάζ το οποίο θα αναδείξει φυσικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, το καφέ μολύβι ματιών είναι το προϊόν που πρέπει να δοκιμάσεις.

Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως ένα multitasker item, καθώς υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στο μακιγιάζ μας. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Chanel-clp-S24-004.jpg

Αυτές οι ενυδατικές με χρώμα θα πάρουν τον ρόλο του foundation σου

Στα χείλη

Το καφέ μολύβι το χρησιμοποιούσαν οι makeup artist στα 90s, για να τονίσουν το περίγραμμα των χειλιών των μοντέλων στα catwalks. Το lip contouring έχει κάνει αυτή τη χρονιά ένα δυνατό comeback κάνοντας τα χείλη να φαίνονται πιο σαρκώδη και εντυπωσιακά.

Για να προσθέσεις φακίδες στο πρόσωπο

Οι ψεύτικες φακίδες είναι το trend που έχει προκαλέσει φρενίτιδα τα τελευταία χρόνια στο TikTok. Αν δεν είσαι από τις κοπέλες που έχουν γεννηθεί με φυσικές φακίδες, μην ανησυχείς οι beauty lovers σου έχουν τη λύση! Το καφέ μολύβι ματιών είναι ένα εύκολο hack που μπορεί να σου χαρίσει φυσικές φακίδες σε χρόνο dt. Για να δεις ακριβώς τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, κάνε κλικ στο παρακάτω TikTok video.

Στα φρύδια

Το καφέ μολύβι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να καλύψεις τυχόν κενά ανάμεσα στα φρύδια σου. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι ιδανικό για μελαχρινές, αλλά για καστανές και ξανθές κοπέλες είναι μία πολύ καλή επιλογή. Καλοσχηματισμένα φρύδια σε χρόνο dt!

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά καφέ πολυχρηστικά μολύβια τα οποία εφαρμόζονται εύκολα χωρίς να μουτζουρώνουν. Ρίξε μία ματιά...