3 tips για να κάνεις μόνη στο σπίτι το wet look της Κατερίνας Παπουτσάκη

Ευαγγελία Αλπίδου

Το wet look είναι ένα χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε τύπο και μήκος μαλλιών. 

Το wet look είναι ένα iconic χτένισμα που έχουμε δει να κυριαρχεί στα περισσότερα catwalk. Είναι ένα ανδρόγυνο look που αποπνέει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, ενώ ταιριάζει το ίδιο τέλεια με casual και formal looks. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα χτένισμα που μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε στιγμή μόνη στο σπίτι σου.

Πριν λίγες μέρες η αγαπημένη Κατερίνα Παπουτσάκη ανέβασε ένα ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με ένα εντυπωσιακό wet hairstyle. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός εμφανίστηκε στο The 2 Night Show, του Γρηγόρη Αρναούτογλου, με ένα ασύμμετρο spakle μίνι φόρεμα με βαθύ κόψιμο στο πλάι. Το μακιγιάζ της ήταν σε καφέ-ροδακινί αποχρώσεις με peachy, ζουμερά χείλη, ενώ ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο beauty look ήταν το wet χτένισμα της.

Peach fuzz χείλη: 6 ροδακινί κραγιόν για να πετύχεις το μακιγιάζ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

424583268_18406898908065440_5396555804415387609_n.jpg

@katerina_papoutsaki

3 βήματα για να πετύχεις το τέλειο wet look

Το wet look είναι ένα χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε τύπο και μήκος μαλλιών. Ο συνδυασμός με sparkle φορέματα -όπως επέλεξε η Κατερίνα- δημιουργεί το τέλειο combo για glam night out εμφανίσεις. Για να πετύχεις το wet look της Κατερίνας Παπουτσάκη, δεν χρειάζεσαι κάποιο θερμαντικό εργαλείο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω beauty steps:

  • Τοποθέτησε σε στεγνά μαλλιά το ειδικό προϊόν styling από τη ρίζα μέχρι τις άκρες, δίνοντας παραπάνω έμφαση στη ρίζα.
  • Στη συνέχεια, αφού κάνεις χωρίστρα στο πλάι, χρησιμοποίησε μία χτένα/βούρτσα και χτένισε όλα τα μαλλιά προς τα πίσω, προσθέτοντας ξανά από το προϊόν στα σημεία που χρειάζεται.
  • Τέλος, για να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα μπορείς να κλειδώσεις με λίγη λακ και... είσαι έτοιμη!

Επιπλέον, το wet look είναι μία ιδανική επιλογή για τις ημέρες που δεν προλαβαίνεις να λουστείς. Ναι, πολύ σωστά! Είναι το τέλειο hairstyle που θα σε βοηθήσει να πεις bye bye στις bad hair days σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το δοκιμάσεις!