Emma Stone: Η απόλυτη πρωταγωνίστρια των φετινών Oscars -Τελικά θα ντυθεί και πάλι Bella Baxter;

Ναταλία Κατσακιώρη
Emma Stone: Η απόλυτη πρωταγωνίστρια των φετινών Oscars -Τελικά θα ντυθεί και πάλι Bella Baxter;

(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Invision

Τι να περιμένουμε να δούμε από την Emma Stone τη μεγάλη βραδιά των Oscars; Κάνουμε μαζί μια μικρή αναδρομή στα looks της στο κόκκινο χαλί.

Είναι η χρονιά της. Η Emma Stone και ο Γιώργος Λάνθιμος έχουν γράψει τη δική τους κινηματογραφική ιστορία και όλοι μας περιμένουμε επιτέλους τη μεγάλη βραδιά των Oscars για να δούμε αν το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο θα απονεμηθεί σε έναν Έλληνα σκηνοθέτη.

The Stream

(Searchlight Pictures via AP)

The Stream

(Atsushi Nishijima/Searchlight Pictures via AP)

-

Όσκαρ 2024: Μπήκαμε στην τελική εβδομάδα και θυμόμαστε τα looks που μάγεψαν στο κόκκινο χαλί

Μετά την επική ερμηνεία της ως Bella Baxter, η Emma Stone έχει ταυτιστεί τόσο πολύ με την ηρωίδα της και τα αριστουργηματικά κοστούμια της Holly Waddington, που η τελευταία της red carpet εμφάνιση στα BAFTA με το custom ροδακινί σύνολο από τον Louis Vuitton μας έφερε το ξεκάθαρο vibe της ταινίας. Τα τεράστια φουσκωτά μανίκια, τα pastel χρώματα, το βικτωριανό style σε κεντήματα και λεπτομέρειες όπως τα κουμπιά και οι μανσέτες ήταν αυτές οι μικρές λεπτομέρειες, που έκλεψαν τις εντυπώσεις και έκαναν το red carpet look της viral.

Britain BAFTA Film Awards 2024 Winners Photocall

Με custom Louis Vuitton στα BAFTA 2024. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Invision

H αγάπη της για τον οίκο Louis Vuitton και τον Nicolas Ghesquière είναι πλέον αυτονόητη, αφού η ίδια βρίσκεται πάντα στο front row των shows του, ενώ οι φετινές της εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί ήταν στο σύνολό τους δια χειρός Nicolas Ghesquière. Από το μαύρο ασσύμτερο κοστούμι που φόρεσε στη βραδιά ανακοίνωσης των υποψηφίων των φετινών Oscars, μέχρι και το ολόχρυσο, maxi gown για τις Χρυσές Σφαίρες με το οποίο παρέλαβε και το βραβείο της, η Emma Stone έχει μεγάλη αδυναμία στις pale δημιουργίες με εντυπωσιακά κεντήματα βαθύ ντεκολτέ.

France Fashion Louis Vuitton 24/25 Arrivals

Στο show του Louis Vuitton την Τρίτη στο Παρίσι. (Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP)

Invision
81st Golden Globe Awards - Press Room

Με gown Louis Vuitton και στις Χρυσές Σφαίρες 2024. (AP Photo/Chris Pizzello)

Τα στοιχήματα έχουν ήδη αρχίσει να παίζουν και φυσικά το όνομα του Louis Vuitton με μία custom αλά Bella Baxter δημιουργία με μεγάλα μανίκια, φιγουράρει στις πρώτες θέσεις. Για να δούμε, θα πέσουν μέσα οι fashion experts;

Τα Oscars looks της Emma Stone που ξεχώρισαν.

Η Emma Stone έχει ήδη αποσπάσει ένα βραβείο Oscar, κερδίζοντας το χρυσό αγαλματίδιο για την ερμηνεία της στο musical «La La Land», όπου μαζί με τον Ryan Gosling πέρασαν στην ιστορία του σινεμά. Εκείνη τη βραδιά έφθασε, λοιπόν, στο κόκκινο χαλί του Dolby Theater με ένα πολύ ιδιαίτερο, ολόχρυσο haute couture gown δια χειρός Givenchy, μια επιλογή που δεν είχε κάνει μέχρι εκείμνη τη στιγμή, ποντάροντας σε ένα λαμπερό 20s φόρεμα με κρόσσια και εντυπωσιακά κεντήματα.

APTOPIX 89th Academy Awards - Arrivals

Το 2017 με Givenchy Haute Couture (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Ολόκληρη η εμφάνισή της απέπνεε old Hollywood style, με τα κόκκινα μαλλιά της να είναι χτενισμένα σε μια ανάλαφρη βαγκ και το burgundy κραγιόν της να πλαισιώνει όμορφα μαζί με τα χρυσά σκουλαρίκια της το πρόσωπό της.

89th Academy Awards - Press Room

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Από το 2018 και έπειτα ξεκίνησε η σχεδόν σταθερή της συνεργασία με τον οίκο Louis Vuitton, ο οποίος φαίνεται να έχει αναλάβει σχεδόν αποκλειστικά τα red carpet looks της. Ωστόσο, όλοι θυμόμαστε και το κατακόκκινο Giambatista Valli φόρεμα με τον turtleneck λαιμό και τον μεγάλο φιόγκο που φόρεσε η Emma το 2012 στην πρώτη της εμφάνιση στα Oscars.

Red carpet looks:

Υ.Γ.:Ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια κάνουν με μία κίνηση πιο fun κάθε μας σύνολο