Barbie blonde! Η Rihanna με ακόμα πιο ξανθά μαλλιά είναι με διαφορά ο αγαπημένος μας «χαμαιλέοντας»

Το νέο look της Rihanna θυμίζει τα εμβληματικά χτενίσματα της Brigitte Bardot.

Η Rihanna,είναι από τις celebrities που δεν φοβάται τους πειραματισμούς στην εμφάνισή της. Την έχουμε δει με pixie cut, με κόκκινα, με ασύμμετρα μαύρα, ακόμα και με αφέλειες και φράντζα. Το κάθε κούρεμα προσαρμόζεται τέλεια με το δικό της προσωπικό στιλ, δημιουργώντας τους πιο εκρηκτικούς συνδυασμούς.

Κατερίνα Καινούργιου: Ιδέες για updos χτενίσματα με τα οποία απογειώνει τα street style look της

Πριν από λίγους μήνες, η Rihanna αποφάσισε να κάνει μία huge αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της. Η Rihanna, λοιπόν, αποχαιρέτησε το σκούρο καστανό χρώμα που είχαν τα μαλλιά της και υιοθέτησε μία μελί απόχρωση που έμοιαζε με τις χρυσές ακτίνες του ήλιου. Η αλήθεια είναι πως και αυτή η αλλαγή που επέλεξε, ταίριαζε τέλεια με την επιδερμίδα της και κολάκευε ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά της.

Η Rihanna με μελί μαλλιά

420490812_756377639693274_3420126308402951132_n.jpg

@rihannaofficiall

Παρόλα αυτά, η Rihanna δεν κράτησε για πολύ καιρο αυτή τη ζεστή απόχρωση που τόλμησε, τον Νοέμβριο του 2023. Η Rihanna πλέον είναι ξανθιά! Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη ποπ τραγουδίστρια παρευρέθηκε εχθές σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση στο Los Angeles με νέο look. Το χρώμα των μαλλιών της θύμιζε τα ξανθά μαλλιά της Barbie.

DIY Time! 3 κομψά χτενίσματα για να ξεκινήσει με στιλ η εβδομάδα σου

Η απόχρωση είναι πιο ψυχρή και φωτεινή από αυτή που είχε τους προηγούμενους μήνες, ενώ φαίνεται πως εκτός από το χρώμα, επέλεξε να κάνει κι ένα refresh στο κούρεμά της. Τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα high bun, ενώ αριστερά και δεξιά από το πρόσωπό της πλαισιώνονταν διακριτικά φραντζάκια τα οποία τόνιζαν ακόμα περισσότερο το διαπεραστικό βλέμμα της. Το hairstyle που επέλεξε η νεαρή τραγουδίστρια θυμίζει τα εμβληματικά χτενίσματα της Brigitte Bardot.

https://www.instagram.com/reel/C5AzfGFsCEw/

Editor’s tip: Αν θες να φρεσκάρεις τα μαλλιά σου, αλλά δεν θες να πειράξεις καθόλου το μήκος τους, τα curtain bangs είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει αμέσως τη διαφορά! Τα φραντζάκια ταιριάζουν σε κάθε μήκος και τύπο μαλλιών. Trust me!

Στην παρακάτω gallery θα δεις μερικές από τις πιο extreme αλλαγές που έχει κάνει η αγαπημένη τραγουδίστρια στα μαλλιά της, τα τελευταία χρόνια! Ρίξε μία ματιά...

Photo by @rihannaofficiall

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η ζεστή, ηλιόλουστη απόχρωση των μαλλιών της ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες