Η Rihanna στο εξώφυλλο της Vogue China ακολουθεί -πάλι- το δικό της μονοπάτι

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Rihanna στο εξώφυλλο της Vogue China ακολουθεί -πάλι- το δικό της μονοπάτι

Είναι η καλύτερη φωτογράφιση που είδαμε εδώ και καιρό και η queen Riri αποδεικνύει τον τίτλο της.

Icon γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Και η Rihanna έχει γεννηθεί με αυτό το star quality που έχουν λίγοι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε καιρό να τη δούμε και αυτή η επιστροφή ήταν ότι καλύτερο έχουμε δει εδώ και καιρό. Αν μπήκες εξάλλου στα social media από το πρωί, σίγουρα θα είδες τις φωτογραφίες της από τη Vogue China να βρίσκονται σε αναρτήσεις και posts του κόσμου της μόδας, οι οποίοι αποθέωσαν φυσικά την queen Riri όπως της αξίζει.

H Fran Drescher είναι το νέο πρόσωπο του Ami Paris -Πώς μία cult περσόνα εξακολουθεί να είναι icon;

rihanna-(10).jpg

Η φωτογράφιση έγινε για το εξώφυλλο Απριλίου της Vogue China και τη φωτογράφιση έκανε η Hailun Ma, μία από τις κορυφαίες γυναίκες φωτογράφους της γενιάς της αυτή τη στιγμή στη χώρα της, ενώ το styling έγινε δια χειρός Alvin Yu. Και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό -το λιγότερο. Η Rihanna ποζάρει σε ένα μπορντό φόντο με ένα ολοκέντητο σύνολο σαν ένα εκκεντρικό cow girl. Σε άλλες λήψεις τη βλέπουμε πάνω σε μία μηχανή, ενώ το λευκό λευκό και το κίτρινο gown της με τα βολάν είναι σωστά αριστουργήματα πάνω της. Το Rolex που φοράει στο λαιμό της σαν choker είναι το απόλυτο highlight αυτού του editorial.

https://www.instagram.com/reel/C49tKzurzrS/
rihanna-(6).jpg

H Rihanna έτσι όπως πρέπει να είναι τα fashion icons.

Γιατί, όμως, η Rihanna έχει γίνει ένα new age σύμβολο των γυναικών; Γιατί τόλμησε αυτό που ενώ είναι κανονικά θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, έχει καταλήξει να είναι και το πιο δύσκολο. Έδειξε τον πραγματικό της εαυτό. Μία γυναίκα που απολαμβάνει τη μόδα, το styling και το extreme ντύσιμο και θέλει να πει τη δική της ιστορία μέσα από αυτό.

https://www.instagram.com/reel/C49rxEhrbno/

Λίγο-πολύ αυτά είναι και τα σχόλια που παίζονται από το πρωί στα social media, με τη Rihanna να αποδεικνύει ότι μια πραγματική βασίλισσα θα επιστρέψει στην κορυφή, όσο διάστημα και αν απέχει από τα φώτα.

rihanna-(1).jpg
1711458403718-65870841-rihanna-(2).jpg

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το neutral κοστούμι της είναι το απόλυτο passe par tout της άνοιξης

«Θέλουμε πάντα οι γονείς μας να είναι περήφανοι... Ήθελα [σίγουρα] να κάνω τη μαμά μου και τον μπαμπά μου περήφανους. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι το έκανα υπερασπιζόμενη αυτό που πίστευα και κυνηγώντας το δικό μου μονοπάτι και τα όνειρα μου. Ζω το όνειρό μου. Οι γονείς μου ήταν πολύ περήφανοι για αυτό γιατί ήθελαν απλώς να είμαι ευτυχισμένη και επιτυχημένη. Έτσι, νομίζω ότι το βασικό είναι να βρω κάποιο είδος ισορροπίας. Ναι, η ισορροπία είναι σημαντική. Κάνε αυτό και παίρνεις το καλύτερο και από τους δύο κόσμους. Μπορείς να γράψεις την ιστορία της ζωής σου όπως θέλεις και θα είναι όμορφη. Μερικές φορές, χρειάζεται απλώς να αφήσεις τις προσδοκίες όλων και να αρχίσεις να ζεις τη δική σου ιστορία,» είπε στη συνέντευξή της.

https://www.instagram.com/reel/C49txq8rFBv/