Κατερίνα Παπουτσάκη: Η ζεστή, ηλιόλουστη απόχρωση των μαλλιών της ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες

Οι ζεστές αποχρώσεις είναι η Νο1 επιλογή για να φρεσκάρεις το χρώμα των μαλλιών σου αυτή την εποχή. 

Κάθε φορά που οι θερμοκρασίες αρχίζουν και ανεβαίνουν και πλησιάζουμε όλο και περισσότερο προς το καλοκαίρι, μας πιάνει η ανάγκη για ένα φρεσκάρισμα στην εμφάνισή μας και συγκεκριμένα στο χρώμα των μαλλιών μας. Αντί για τις σοκολατί αποχρώσεις που επιλέγαμε τους προηγούμενες μήνες, η Νο1 επιλογή αυτή την εποχή είναι τα ζεστά και γλυκά χρώματα. Αυτά που θυμίζουν το χρώμα που έχει η αλατισμένη καραμέλα και οι ακτίνες του ήλιου.

https://www.instagram.com/p/Cz3pCQhMjCg/

TikTok trends: Μπλε σκιές και «παγωμένα» χείλη είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ της άνοιξης

Η Κατερίνα άλλαξε χρώμα και κούρεμα

Ένα τέτοιο χρώμα επέλεξε η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια, Κατερίνα Παπουτσάκη, για ένα refresh στα μαλλιά της. Την προηγούμενη εβδομάδα, η Κατερίνα είχε ανεβάσει ένα στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το κομμωτήριο. Η ίδια έγραψε επάνω: «Blonde hair, don't care!» 90s vibes... ενώ καθ' όλη τη διάρκεια του βίντεο έλεγε, «Ότι επισκέφτηκε το κομμωτήριο για να περάσει μόνο μία ρίζα και τελικά έγινε ξανθιά, υιοθετώντας και νέο haircut».

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός ανέβασε ένα στόρι μέσα από το αμάξι της, στο οποίο φαινόταν καθαρά αυτή η ζεστή, ηλιόλουστη απόχρωση των μαλλιών της. Είναι ένα γλυκό χρώμα που φωτίζει και κολακεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ ταιριάζει το ίδιο τέλεια σε ζεστές, ψυχρές και ουδέτερες επιδερμίδες. Το πιο σημαντικό είναι να βρεις τον σωστό υποτόνο που θα αναδείξει σωστά τη φυσική απόχρωση των μαλλιών σου.

432507776_319847984050696_5259395900449591678_n.jpg

Nirvana haircut: Αυτό είναι το νέο κούρεμα του 2024 και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες

Βρες την ιδανική απόχρωση

Για παράδειγμα στις σκούρες επιδερμίδες, ταιριάζουν τέλεια τα μελί, χρυσαφένια highlights. Στα ανοιχτόχρωμα δέρματα ταιριάζουν τα χάλκινα χρώματα και οι ροδακινί υποτόνοι, ενώ στις σταρένιες -μεσογειακές- επιδερμίδες μία warm brown απόχρωση σαν αυτή που επέλεξε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

431985536_1457139735181085_8618451952149025458_n-(1).jpg

Εκτός από το γλυκό χρώμα η Κατερίνα, έχει υιοθετήσει διακριτικά curtain bangs. Οι αφέλειες εκτός το ότι είναι super stylish, είναι η λεπτομέρεια που μπορεί να καμουφλάρει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες που εμφανίζονται γύρω από τα μάτια. Επιπλέον, οι αφέλειες είναι ιδανικές για εσένα που θες μία αλλαγή στην εμφάνισή σου χωρίς να πειράξεις το μήκος των μαλλιών σου. Άλλο ένα θετικό είναι ότι ταιριάζουν το ίδιο τέλεια τόσο σε κοντά όσο και μακριά μαλλιά.

Short hair, don' t care! Η Gigi Hadid έκανε το κούρεμα που επιλέγουν όλα τα it girls