7 υφασμάτινες μάσκες ενυδάτωσης με απίστευτη αίσθηση σαν να βρίσκεσαι σε spa

Ευαγγελία Αλπίδου
7 υφασμάτινες μάσκες ενυδάτωσης με απίστευτη αίσθηση σαν να βρίσκεσαι σε spa

Οι υφασμάτινες μάσκες από την πρώτη κιόλας χρήση θα αναζωογονήσουν, θα ενυδατώσουν και να καταπραΰνουν την επιδερμίδα.

Η επιδερμίδα μας όπως έχουμε πει πολλές φορές και θα ξανά πούμε θέλει εντατική φροντίδα και περιποίηση. Με τους γρήγορους ρυθμούς που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας -που είναι άλλωστε κι αλήθεια-, χρησιμοποιούμαι συνεχώς τη δικαιολογία ότι δεν έχουμε τον απαραίτητο χρόνο για να αφιερώσουμε στη ρουτίνα περιποίησης. Δυστυχώς όμως όταν μιλάμε για την περιποίηση της επιδερμίδας μας, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία!

Αρώματα με νερολί: Είναι το άνθος νερατζιάς που μυρίζουν όλοι οι δρόμοι την άνοιξη

Η αφαίρεση του μακιγιάζ από το πρόσωπό μας κάθε βράδυ, η χρήση ενυδατικής και αντηλιακής κρέμας κάθε πρωί είναι μερικά από τα πιο σημαντικά βήματα που πρέπει να ακολουθούμε καθημερινά στη daily routine.

pexels-mike-murray-6925498.jpg

Οι υφασμάτινες μάσκες θα λειτουργήσουν σαν τον φυσικό χυμό πορτοκάλι

Σε όλα τα παραπάνω, έρχεται να προστεθεί ένα beauty product το οποίο είναι σημαντικό να υπάρχει μέσα σε κάθε νεσεσέρ. Το προϊόν αυτό είναι η υφασμάτινη μάσκα προσώπου! Η υφασμάτινη μάσκα προσώπου μπορεί από την πρώτη κιόλας χρήση να αναζωογονήσει, να ενυδατώσει και να καταπραΰνει την επιδερμίδα. Αν νιώθεις, δηλαδή, το δέρμα σου θαμπό και αφυδατωμένο, η υφασμάτινη μάσκα είναι το «κλειδί» που θα επαναφέρει τη χαμένη λάμψη και σωστή υγρασία στην επιδερμίδα σου. Ναι, πολύ σωστά! Οι υφασμάτινες μάσκες διαθέτουν όλα τα θρεπτικά συστατικά τα οποία θα λειτουργήσουν σαν τον φυσικό χυμό πορτοκάλι που θα «ξυπνήσει» την αφυδατωμένη επιδερμίδα.

8 κρέμες σώματος για απαλά πόδια που μυρίζουν σαν τα ανθισμένα λουλούδια

Οι υφασμάτινες μάσκες προσώπου είναι αρκετά δημοφιλείς, γιατί μπορείς να τις εφαρμόσεις και ταυτόχρονα να βλέπεις την αγαπημένη σου σειρά στο Netflix ή ακόμα και να μαγειρεύεις. Επιπλέον, χαρίζουν απίστευτη αίσθηση σαν να βρίσκεσαι σε πολυτελές spa!

Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο αποτελεσματικές και πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά υφασμάτινες μάσκες προσώπου που εμείς στο beauty department του Queen, αγαπάμε να χρησιμοποιούμε ξανά και ξανά. Επίσης, είναι budget-friendly, καθώς μπορείς να τις βρεις στην αγορά σε πολύ προσιτές τιμές.
Ρίξε μία ματιά...

Ηλεκτρικό οξύ: Το νέο συστατικό που καταπολεμά την ακμή